Cthulhu2 Napisano 28 Lutego 2015 #283106 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś może określić swoimi słowami. Do jakiego stopnia, język programowania pluginów do CS 1.6 jest połączony/podobny z/do Pythona. Python jest bardzo łatwy, długo w nim siedzę, ale nigdy nie ogarniałem i nie interesowałem się pluginami do CS'a. Nawet nie wiem od czego by zacząć, gdyby się okazało że jest to jednak jakoś podobne do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Marca 2015 #283814 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Pobierz dowolny plugin, otwórz plik sma (np. za pomocą notepad++) i sobie porównaj. Możesz poczytać o PAWN'ie jeśli ciekawi Cię ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Marca 2015 #293820 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi