heaVeN. Napisano 28 Lutego 2015 #283103 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 [align=center]Nick: heaVeN. Wiek: 12 wiosen. 8) Znajomość AMXX (x/10): 9/10 Staż na forum: 3d 20/21h Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: [/align] [align=center]Chcę pełnić tę funkcję, ponieważ chcę pomóc tym osobom, którzy chcą wgrać plugin na serwer, np. go nie umieją wgrać. Kontakt: PW, Steam, Ts. [/align] [align=center] [/align] [align=center](Już pełniłem tą funkcję. Jak może dostanę szansę to postaram się ogarnąć te tematy niedokończone).[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 3 Marca 2015 Donator #284469 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Myślę że możemy dać Ci znowu szansę. Pracuj sumiennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 3 Marca 2015 Donator #284470 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi