Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283023 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 28/05/2015 Mini Czarny Dziala JP Server # 40 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Mini Czarny Dziala JP. [AMXBans] Pozostalo ci 29 minut i 41 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Van Furby [AMXBans] Powod : ' Skan przed 7 sec ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1972948497 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.174.247.140 ' [AMXBans] ====================================== Świadkowie : Van Furby killed Gormit lowca kotow with scout (Myślę że kolega Gormit lowca kotow przyzna się gdzie go zabiłem " Uzasadnienie: O ile wiem ten Admin jest od dzisiaj adminem... więc nie wiem komu rozdajecie te admini Jak gość nawet nie wie gdzie jest skan a gdzie nie Dodam że grałem jako TT i po respie pobiegłem w lewo, między kamieniami, i tam zabiłem gościa i za to dostałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283026 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Proszę admina Mini Czarny Dziala JP o wypowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283030 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Jeżeli jest to skarga to ty przedstawiasz dowód na pomyłkę admina, podaj demko oraz napisz minutę akcji po ktorej dostałeś bana . Na przedstawienie dowodów masz 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283032 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_alexandra, de_dust2002, cs_estate, de_rats_1337 przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30 min) Kolego, zapoznaj sie pierwsze z regulaminem, potem dopiero składaj skargi, zabiłeś scoutem 2:24 tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283034 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Mała instrukcja dla nowego Admina To jest skan jak tu się kogoś zabije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283038 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Mini przeczytaj uważnie punkt "NA RESP WROGA" tak jest napisane tam ! A ja Gormita łowce kotów, zabiłem w tym miejscu a to nie jest resp i tutaj 7 sec nie obowiązuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283047 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Wrzuć jakieś dowody A wiesz że na tym 2 zdjęciu to sięga respa CT? Przypomina się sytuacja gdy znalazłem się na tym serwie dostałem bana za dokładnie to samo co ty teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283049 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ściągnij HLTV z mapy Alexandria i ustaw czas 11.05 i wtedy zobaczycie gdzie gościa zabijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283052 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Masz dowód, printscreen zrobiony jest z HLTV (nie mam pojęcia czemu mam nick Malu tutaj ) Ale to jestem ja, i dokładnie widać gdzie zabijam gościa, i po tej sytuacji dostaję bana Link do HLTV : http://hltv.1shot1kill.eu/srv23580/HLTV-1502282011-de_alexandra.dem.zip Czas to około 11 minuty Dowód kolejny: http://www31.zippyshare.com/v/TWCpgAOm/file.html SS zrobione co kilka sekund od początku rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283058 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Pisze ci jeszcze raz, dostałem bana jak byłem nowy za dokładnie takie samo zdarzenie... Wtedy nie pisałem skargi tylko przyjąłem wszystko na klate, tobie też mógłbym tak radzić no ale... 30 minut cie nie zbawi, a po za tym tak jak napisałem wyżej. Edit//: Ciekaw jestem w jaki sposób szedłeś minute do tego miejsca, jak zabiłeś go 6 sec od respawnu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283061 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Jeb*e mnie to że przyjąłeś to na klatę.... Ja nie jestem nowy, i wiem gdzie mogę strzelać a gdzie nie, udowodniłem już kilka razy w tym temacie Twoją winę. Chcę aby były wyciągnięte konsekwencje Twojego poczynania... Bo zaraz mi wmówisz że resp CT sięga nawet do miejsca gdzie podkłada się pakę co ?? Edit: Nie wiem co jest z czasem, ale jak naciskam pause to czas przeskakuje Może mi jeszcze wmówisz że edytuje printscreeny i zmieniam czas ?? ;> Edit 2: Może wypowie się ktoś wyżej postawiony, albo inny admin, bo nie mam zamiaru kłócić się z tym gościem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283067 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Sprawdziłem sobie screeny i wskazane na screenie miejsce zabicia nie wskazuje na to że gracz został przeskanowany . Skan - zabicie kogoś przez ścianie , drzwi , skrzynkę , etc. w tym przypadku gracz nie został przeskanowany tylko zabity przez szpary między drzwiami . W ptk regulaminu jest napisane że nie można strzelać z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_alexandra etc. W tym wypadku to ty Van Furby popełniłeś błąd a nie admin ponieważ strzeliłeś ze scouta o 2 sekundy za wcześnie . Ban jak najbardziej słuszny , a skarga niestety bezpodstawna . Poproszę Moderatora o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283069 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ey Ey.... moment Przeczytaj dokładnie ten pkt regulaminu !!! tam jest napisane że nie można strzelać na RESP w ciągu 7 sekund !!!! a jak widziałeś Screeny nie zabiłem go na respie !!! Edit: Sam zaznaczyłeś na żółto tekst "scout na resp wroga" a dokładne widać na SS i na HLTV że nie zabiłem go na respie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Lutego 2015 #283072 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Zgadza się, jeżeli Van Furby strzelił tam gdzie pokazał to skarga jest słuszna jak najbardziej, to nie jest resp. Bana by dostał gdyby strzelił przed 7s tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283077 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Nareszcie jeden tutaj coś ogarnia właśnie o to chodzi, czekam aż zostaną wyciągnięte konsekwencje tylko żeby nie było, że napiszecie że będą a ja ich nie zobaczę, chcę być świadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283100 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Nie znam mapy i niestety nie wiem gdzie tam jest resp. Jeżeli tam gdzie zabiłeś gracza i nie jest to respem to skarga jak najbardziej słuszna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283224 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 najlepiej jakby admin obejrzał demko i sprawa będzie wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283277 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Wg. mnie ban niesłuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 1 Marca 2015 #283286 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Skarga jak najbardziej słuszna ban się nie należał ,nie jest to skan na resp ,co do admina jest on nowy dajmy mu jeszcze jedną szanse porozmawiam z nim i jeśli coś będzie nie tak to niestety się pożegnamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 1 Marca 2015 #283287 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi