Livio Napisano 28 Lutego 2015 #281906 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 @Kristo [P] Jak masz na imię ? [O] Bartek [P] Ile masz lat (na prawdę) ? [O] 17 [P] Masz dziewczynę ? [O] Nie mam [P] Lubisz mnie ? [O] A jak myślisz? [P] Nominujesz mnie do następnej odsłony Q&A ? [O] Nie. @Wandi [P] Czemu mnie nie lubisz ? Bo nie [P] Jak znalzłeś sie na MH ? Szukalem dobrego serwera ZM i znalazlem Pozdrawiam starą ekipe Zm w tym Revixa Guyvera i innych [P] Chciałbyś nowy serwer na MH ? Nie [P] Kogo byś wyrzucił z MH gdybyś mógł ? nie ważne [P] Co lubisz robic w wolnym czasie ? nic [P] Czy to prawda, że jak skaczesz do wody to wykrzykujesz "Uwolnić orkę?" hoho nie [P] Dlaczego jestem twoim panem, słabiaku? Nie jesteś słabiaku [P] Dlaczego zmieniłeś nick? Skafander jakoś wydawał się ciekawszy. Sam nie wiem moze kiedys zmienie na stary ;d [P] Czy to prawda, że jeszcze do niedawna twoim życiowym celem było zostać baletnicą? tak [P] Kiedy zbierzemy ludzi i zrobimy jakiś roast jakiemuś cwaniakowi forumowemu? :v jutro [P] Dlaczego nie przefarbujesz się mimo, że jesteś rudy (jak kasztan=diox, przypadek?)? tak [P] Zdarzyło ci się kiedyś spaść z 9 piętra? :crazy: tak [P] Tańczysz w ciemnościach? ( ° ?? ?°) tak [P] Jak zapatrujesz się na stuprocentową legalizację religii latającego potwora spaghetti? tak @Lesto [P] Dlaczego gdy wychodzisz do szkoły to chwalisz się na SB, że posadziłeś kloca? To jedno mnie bardzo ciekawi ^?~ Nie tak jest /Eddit More chodzi o tą damę? ^^ O inna ale ta dobra Mor'e7 [P] Dlaczego ciągle kłamiesz? Nie kłame [P] Kiedy przestaniesz pisać mi po nocach, że mnie uwielbiasz? Pierwszy zaczałes to teraz nie placz [P] Czy to prawda, że zakochałeś się w bardzo puszystej dziewczynie z forum mh?(zdjęcie na pw) hahahahahahahah no napewno Pawełku ;D @Malu [P] Do jakiej szkoły uczęszczasz? Do Gimby przez głupote [P] Wymarzona praca? Nie mam jak na razie [P] Ulubiony sport? breakdance sie zalicza? [P] Pokażesz swoje zdjęcie? Niedlugo zobaczycie ;p [P] Co robisz w wolnym czasie? Porządnie zwalic ;D [P] Trzy ulubione persony na forum? zgredzik Procentowy EvO [P] Trzy nielubiane osoby na forum? Nie warto [P] Pożądana ranga na sieci? (cel) Opiekun Serwera Zawsze chcialem nim zostac nie wiem czemu [P] Srałeś kiedyś w szkolnym kiblu? hahahahah o kur... fuu ja pier.. nie masakra nawet jakbym byl naje... w 4 tyłka nigdy bym sie nie wysral w szkole... [P] Dlaczego jesteś rudy? Bo tak [P] Palisz? Głupa zawsze [P] Przestaniesz się znęcać nad tym grubaskiem z Twojej klasy? Jak sie przepisze to tak ;D [P] Dlaczego wysyłasz mi zboczone filmiki na snapie? haha ;D faajne sa [P] Kiedy zagramy w końcu turniej? Ostatnio gralismy i na Ciebie troche porzucalem tych brzydkich slow to plakales pozniej na steam zebym nigdy juz Ci tak nie mowil ;d [P] Zdajesz do następnej klasy? No sproboje ;D [P] Pokażesz mordke? Nie pokaze [P] Dlaczego jesteś świnią? Nie jestem świnia [P] Dlaczego piszesz mi co chwila te okropne minki: ;p, ;d, ;P, ;v, ;x? nie pisze ;d [P] Nosisz okularki? Nosze [P] Kogo z MH lubisz najbardziej, a kogo nienawidzisz? Jest o chu*a tych jak i tamych moze kiedy indziej powiem [P] Wiesz, że nick scavanger był fajniejszy parówo? Wiem :> [P] Preferujesz jak aquax walić konia w wannie? haha NO [P] Ciśniesz na zlot? :] Mam zamiar ale jak ten Cthulu cos tam to bedzie gnebic ciagle tam [P] Gdzie mieszkasz? Moge wpaść Cie pobić? Łomża ulice Ci podam na fb mozesz wpadac razem z Uszatym Malu [P] Dlaczego jesteś oszukistą? nie jestem oszukistom [P] Nawet nie próbuj mnie nominować do następnej odsłony. Nie mam zamiaru@heaVeN. [P] Jak Ci się podoba ten styl forum ? Jest super [P] Czy lubisz rudego Teeza ? Moj brat ^^ jak mam nie lubic [P] Dlaczego bocisz na serwach ? Nie bocze [P] Jaki kolorek Ci się najbardziej podoba. (z forum np. rangi) O kurde czarny zawsze lubilem @SzamaNeq [P] Mam wrażenie, że lubisz jeździć po innych, czy to prawda? Zgadłes [P] Dlaczego szedles do kina z "przyjacielem" na "50 twarzy Greya", a po skonczeniu filmu krzyknales do niego: "Gracjan, my to zle przeczytalismy, jednak to nie bylo o 50 twarzach geja" po czym go przytuliles? Nie nie nie nie to nie ja bylem @555_dni Czego tak szukasz w panelu administracyjnym forum, że już tyle razy próbowałeś się tam dostać? Próbuje zawładnąć nad Multi head'em @happy [p] dlaczego tak pozno dopiero admin ? Jakis opiekun byl dziwny moze dlatego [p] dlaczego mam mowic do CIebie synek a nie tato ? Bo nie?! [p] dlaczego klamiesz ? nie kłame [p] dlaczego tak duzo siedzisz na tym steam ? Ahh sam nie wiem [p] dlaczego tak slabo grasz ? Slabo gram ahahaha ostatnio tak prosiles mnie zebym wbil i pobil wszystkich ktorzy Cie męcza hłe hłe @Richard [P] Masz jakieś hobby ? Nie mam bo nie wiem nawet co to jest [P] Ile masz kos na półrocze ? 0 pierwszy raz chbyba [P] Jaka ranga marzy Ci się na MH ? Ojj Opiekun serwera [P] Jakie jest Twoje ulubione zwierze ? Pies [P] Czy masz jakiegoś zwierzaczka w domu ? taa [P] Nauczysz się w końcu odróżniać Czita od gracza? Cii [P] Dlaczego tak lamisz na serwerze ? Nie lamie wee [P] Zdarzyło Ci się popuścić w gacie za nim dobiegłeś do kibelka ? huehuehuehue nigdy to trzeba mieć dopiero kur... [P] Jakieś plany na przyszłość ? Wyjazd do włoch na stałe i za jakies 30 lat na Bahamy [P] Jakie jest Twoje największe marzenie ? Nie mam marzeń [P] Twój największy przypał w szkole to ? Zrzyganie się na biurko nauczyciela hehe @Done [P] Ulubiony film ? you don't mess with the zohan :spiteful: [P] Lubisz mnie ? Nie znam Cie [P] Dlaczego tak kochacie sie z moim Cthulhu ? hahahah [P] Dlaczego jesteś taki grzeczny i dostajesz warny ? No ja właśnie nie wiem [P] Co myślisz o mnie i o Cthulhu? Nic nie myśle [P] Co najbardziej cenisz u ludzi? Lojalność [P] Twoje ulubione zwierze? Pies @Procentowy [P] Bardzo jesteś na mnie zły, że Ci odrzuciłem podanie na Moderatora? Bardzo :dodgy: [P] Kiedy znowu będziesz zmieniać nick? Za jakis czas AHHH musialem polowe emotek usunąć przez was! Nominuje @Procentowy ! Nie mam weny wiec odpowiedzi sa slabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 28 Lutego 2015 #281923 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Za nauke sie weź ;p++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Lutego 2015 #283010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 :air_kiss: Będę cię gnębić Mojego mysia pysia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283068 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Fajne odpowiedzi, tak jak pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 1 Marca 2015 #283234 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Odpowiedzi trochę na odwal się, ale spoko, taki już jesteś :air_kiss: Będę cię gnębić Mojego mysia pysia A ja :< ? czuje się zazdrosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Marca 2015 #283258 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Odpowiedzi ogólnie są na odpier... A tak to wszystko jest w porządku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 1 Marca 2015 #283297 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jest z czego się pośmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 1 Marca 2015 Autor #283317 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Na opier bo jest wciaz chory jestem i nie mam sily a Kristo pośpieszał mnie wiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 1 Marca 2015 #283323 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Na opier bo jest wciaz chory jestem i nie mam sily a Kristo pośpieszał mnie wiec. Tak zwal wszystko na biednego Kristo, leń jesteś i tyle Ile czopków już wiązłeś, jak chory jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 1 Marca 2015 Autor #283331 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Ja tak myślę ze nawet jakbym był zdrowy to by byly takie odpowiedzi Zamknij twarz cthulu cos tam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 1 Marca 2015 #283332 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Ja tak myślę ze nawet jakbym był zdrowy to by byly takie odpowiedzi Zamknij twarz cthulu cos tam ;d Jeszcze raz.. Co robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 1 Marca 2015 Autor #283335 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Nie bede z Toba dyskutował bo zaraz ktos mi warna wlepi a nie mam ochoty odpracowywać wiec juz skoncz matole ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 1 Marca 2015 #283629 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi