Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282920 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Nick: Alanovski mapa: DD2 STEAM: STEAM_0:0:22342761 Witam. Proszę, aby osoby kompetentne wzięły udział w dyskusji. Dzisiaj (tj. 28.02.15r godz. 03:02) zostały zrobione screeny mojej osobie przez admina. Wnioskuję po moich ówczesnych statystykach, że teorią była nieczysta gra z mojej strony (wh). Po rozpatrzeniu mojego podania o odwołanie na platformie "wstaw screeny", otrzymałem status "bez ub" z argumentem: 10. Absolutny zakaz używania cheatów i wspomagaczy (celownik awp/scout, modele esl, oraz wszystko co ułatwia grę) . (w regulaminie DD2 w podpunkcie nr 10 nie ma takiego paragrafu) (link do zdarzenia http://multi-head.pl/topic/56256-odwo%C5%82anie-alanovski/ ). We wiadomości prywatnej Moderator "Trik3r" nie odpisał na moją prosbę, co więcej opuścił rozmowę. NIe grałem nieczysto z premedytacją. Nie używałem środków wspomagających typu wallhack/aimbot, dlatego proszę o skrócenie bana ze statusu PERM na krótszy okres. Nie przeczytałem regulaminu DD2 Multi-Head, ponieważ na codzien przestrzegam ogółu gry i nie byłem świadomy konsekwencji związanych z używaniem modelów ESL. (ban dożywotni) Proszę o potraktowanie tego jako 'pouczenia jednorazowego'. Pragnę zaznaczyc, iż na większości serwerów istnieje opcja 'pierwszej kary pouczającej' (jeśli chodzi o modele ESL, z banem do 1 tygodnia) Serwery Multi-Head są w czołówce jeśli chodzi o grywalnośc, jak i poziom, także nie chciałbym byc odcięty od rywalizacji. Pozdrawiam, Alan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282922 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Zakaz używania wspomagaczy dotyczy każdego gracza, na kazdym serwerze, nie ma możliwości jak to nazwałeś " pouczenia jednorazowego " z tego względu, że każdy by tak chciał, a każdy jest traktowany tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282923 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi