Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282697 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Data i godzina:11:34 Dzisiaj Nick admina/gracza, który zawinił: Analny Terrorysta (lecz nie jestem calkowicie pewien lub Triker) Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie:Taka sytuacja.. wbijam na mapie italy_2 do domku i wpadlem w mine i pisze do adminow ze miny na schodach ktos postawil i polecialem ja za miny na schodach ? wtf jak moglem wpasc w swoja mine gdzie tu logika kochani admini [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'pulapki na schodach' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1543091499' [AMXBans] Twoje IP: '62.233.160.102' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 28 Lutego 2015 #282701 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Przepraszam to bylem ja już masz ub przeskoczyły mi nicki w amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Lutego 2015 #282706 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi