Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282651 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Data i godzina:Godz: ok 10.00 Data: 2015,02,28 Nick admina/gracza, który zawinił:Sm0ker.! oraz Prosiaczek Dowody:Zovaczcie HLTV na mapie zm_virus_t Świadkowie:Nie ma swiadkow. Uzasadnienie:Wiec tak, Prosiaczek ucieka z kampy, wyzywa od parowek, jak ja go wyzwalem od parowki to smoker mi dal bana. Teraz sm0ker.!, on dal mi tylko bana, ja mu mowilem ze prosiaczek uciekal z kampy i wyzywal od parowek, to ja tylko bana dostalem To wszystko, licze na pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 28 Lutego 2015 Premium #282670 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam.Jak dla mnie słowo parowka to nic złego,zapewne zostało ono użyte aby się pośmiać i żeby rozkręcić klimat na serwerze .Prosiłbym abyś Smokerku następnym razem nie banował za takie coś,a jeżeli już dajesz bana jednemu to daj i drugiemu graczowi.Myslę ze wszystko wyjaśnione dlatego też zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 28 Lutego 2015 Premium #282671 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi