MERTON Napisano 27 Lutego 2015 #282583 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum; Dziennie na forum jestem około 4h/Na co dzień.- Minimum 16 lat; Mam.- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; Pewnie.- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; Znam.- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; Sądzę, że nie wpadam w żadne konflikty.- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; Sam siebie oceniał nie będę to ocenią gracze/admini- Minimum 20h przegrane na serwerze; Mam ale jest 1 problem, o którym napisze poniżej w pod punkcie "Link do GT"- Obowiązkowo aktywne konto steam; - Posiadanie mikrofonu; TaNick: Teraz LemoNeq. Na codzie często grałem pod nickiem LEMON. . Nick zmieniony dlaczego? Dlatego że miałem problem z dodaniem premki. Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Sądzę że dobre. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: około 6lat Steam / NonSteam: Steam/Teraz gram na Ns;ie bo mam problem taki jak " Steam Connection Lost " czekam aż samo to zejdzie;d Dlaczego Ty: Dlatego iż. Ten serwer potrzebuje adminów : 1. Jest to CodMod 2.Nie ma tak dużo adminów 3.Mam nadzieję że pobędę długo na tym serwie bez żadnych zastrzeżeń. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 3-4h w dni szkolne. Około 5-7 w dni Weekendowe. Kontakt: GG: 11413838 , Steam:LemoNeq , Pw Link do GameTracker'a: To jest tak: Grałem tutaj dłużej na nicku LEMON. , dobra przejdżmy do tematu. Nie wiem czemu ale jak w GT wpisuje ten nick to on wogóle nie wyskakuje a zamiast go wyskakuje nick : LemoN. <-- myślałem że to jest to samo ale nie. Dlaczego? jest napisane ze ma przegrane 7h a mam o wiele więcej Admini/Gracze poznają mnie i zobaczą czy nie grałem dłuzej. http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/ <-- Tu wpiszcie sobie nick : LEMON. i zobaczycie że nie wyskakuję. http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=LemoNeq <--- to Gt grane na nowym nicku od wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282617 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Jestem na TAK : - Aktywny. - Zglasza na u@. - Na serwerze gracze go lubia. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282656 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Jestem na Tak: -Ogarnięty -Miły -Pomocny - (Nie zgłaszał na u@ a banowałem równo wczoraj wieczorem ale pewnie sobie grał spokojnie i nikt mu nie przeszkadzał) -Wymagania spełnione -Godziny przegrane, wiem ,ponieważ znałem go na poprzednim nicku (Widziałem jak grał) -Nie włącza sie w bójki słowne z kimś -piszę kulturalnie -banowany nie był Cóż Więcej, Powodzenia Ps. Dodam komentarz do poniższych odpowiedzi: -Macie prawo go nie znać ale co do innych podań to tutaj wszystko spełnione oprócz znajomości wszystkich, Dobry zawodnik, aktywny, wszystko zadbane a każdego znać nie musi, Jak ja gram to w sumie z Nim się widzę codziennie tylko wcześniej pod innym nickiem, Prawdopodobnie nie gra wtedy kiedy Wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282669 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ogarnięty, wymagania spełnia, dobre godzinki Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 28 Lutego 2015 #282743 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Jasne że na Tak +godzinki +amx+lubiany +kulturalny +gracze go lubią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282880 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Netural: nie zbyt Cię znam na serverze cię ostatnio nie widziałem plusy to godziny i spełnione wymagania Prosiłbym żeby nie pisać że gracze go lubią tylko niech gracze sami ocenią Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #281813 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 na neutral Netural: nie zbyt Cię znam na serverze cię ostatnio nie widziałem plusy to godziny i spełnione wymagania Prosiłbym żeby nie pisać że gracze go lubią tylko niech gracze sami ocenią Powodzenia. dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 28 Lutego 2015 #282979 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Netural: nie zbyt Cię znam na serverze cię ostatnio nie widziałem plusy to godziny i spełnione wymagania Prosiłbym żeby nie pisać że gracze go lubią tylko niech gracze sami ocenią Powodzenia. Dookie ma racje.Ja równiez na neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 28 Lutego 2015 #283021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Również jestem neutralny.Szczerze to Cie nie znam za bardzo Edit: Zgłasza na u@ Kulturalny Aktywny Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 1 Marca 2015 #283843 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Admini uznali, że warto dać Ci szansę. Zaufam ich zdaniu. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 1 Marca 2015 #283844 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi