Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 #282349 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Mam taki problem. Chcialem kupic klase Kapitana serwerze COD 400 LVL lecz nie zobaczylem że kod to ag cssetti1. Ja wpisałem ag.csseti1. Pieniądze z konta mi wzielo i co mam zrobić ? Mam nadzieję ze mi pomozecie A to tak naprawde jest Wasza wina bo macie dziwną czcionke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Lutego 2015 #282354 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Nie twórz nowych tematów bo skończy się to ostrzeżeniem. Sieć nie ponosi winy za to, że źle wpisałeś treść sms'a to nie jest nasza wina, że źle wpisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Lutego 2015 #282355 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi