gruby512 Napisano 25 Lutego 2015 #281355 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Nick: LubieWDupe ;3 Wiek: prawie 15 Doświadczenie (w byciu adminem): odróżniam wh,aima itd od skila, dopiero sie ucze ale dam rade Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4 latka w cs'a Steam / NonSteam: Steam: Gruby512 Dlaczego Ty: Bo jestem kulturalny, mily, pomagam innym graczą nigdy im nie utrudniam gry. Chce pomóc innym admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: codziennie od 1h do kilku, gram w nocy i czasami na ranem Kontakt: FB "Dominik Piwka" nr tel. 791376694 tylko SMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281369 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Stanowcze nie, grałem kilka razy z Tobą i nic z tego co powiedziałeś o kulturze i o tym że jesteś miły to jest jedno wielkie kłamstwo. Mówisz że doświadczenia za dużego nie masz a znajomość AMX : 7 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Jeśli ktoś chce dowód na to co napisałem to mogę przeszukać jutro demka i udowodnię jak obraża graczy i wtrąca się bez jakiej kol wiek kultury. Dodatkowo konto pod podanie zapomniałbym dodać Yyy na moje chyba warn za wypowiadanie się w swoim podaniu? ;D A jeszcze jedno sprawdziłem GT nie masz przegranych nawet 10 godzin na moje podanie do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruby512 Napisano 25 Lutego 2015 Autor #281373 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Mnie nie bylo przez miesiąc, bo bylem na wyjeździe i jedynie moj mlodszy brat gral. Mam kulture Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 25 Lutego 2015 #281379 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Dookie nie trzeba nic udowadniać bo jemu po prostu brakuje kultury i nie jest miły.Nie utrudniasz gry?Oj kłóciłbym sie. Ładnie to tak kłamać w podaniu?Na NIE. Edit.Dzisiaj też grał twój młodszy brat i kogoś zwyzywał?Jak Cie upomniałem to się tłumaczyłeś,że dodałeś cyferki za niektóre litery.Skończ kłamać... Poza tym gdzie jest link do gt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 25 Lutego 2015 #281384 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Zawsze co złego to młodszy brat gra ale okej Na nie Jak to naprawdę brat to ok ale upominalem cie wiele razy żebyś się opanował Konto pod podanie Uczysz się,a amx 7/10 ale ok No i mało cie widziałem na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281408 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Chłopak w gorącej wodzie kompany... -Pomagałem mu dziś 10 minut by mógł założyć konto na Multi-Head... -Nie ogarnia stron WWW i chce admina... -Dopiero się uczy a kłamie w podaniu -Kultura -Regulamin Po prostu chciał szybko admina dostać no i niestety, tak to nie działa. Na Nie, Zamknijcie podanie.... bez GT, Kłamstwa i Banowany pare razy, Nie ma co dalej tego ciągnąć... Za 14 dni spróbuj, Tylko ogarnij się, zapoznaj ekipę, pokaż się z dobrej strony, zmień zachowanie, czytaj regulamin. komendy poznaj itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281440 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jestem na NIE : - Malo H. - Konto pod podanie. - Nie widzialem Ciebie ani razu na serwerze. - Wiek. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Lutego 2015 #281493 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Grasz 2 dni na serwerze... Brak godzin... Daj się poznać. W tym momencie podanie nie na miejscu. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi