Kapsztad Napisano 25 Lutego 2015 #281005 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Nick:Kapsztad Wiek:16 Znajomość AMXX (x/10):8-9 Staż na forum:2d10h Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?:Mam zamiar isć na kierunek programisty i chcę nauczyć się czegoś od zaawansowanych i zobaczyć jak to mniej więcej wygląda.Mam też chęć do pomagania graczom Kontakt: steam/forum/ewentualnie gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Sznasę można dać, nauczyć się nie zaszkodzi . Jest jedno ale " graczą. " Graczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 3 Marca 2015 Donator #284501 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi