Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280955 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Witam mam taka propozycje, a wiec moze byla by mozliwosc codziennego konkursu , chodzi mi o losowanie numerkow , powiedzmy kazdego dnia wygrywaja tylko 4 liczby , i gracz ktory wylosuje wygrana liczbe wygrywa kod na dowolna usluge na 1 dzien , Mozna by taka tabelke z liczbami umiescic gdzies na forum gdzies w wolnym miejscu i odkrycie zwiciezcow bylo by powiedzmy o jakies ustalonej wczesniej godzinie? co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 25 Lutego 2015 #280981 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jak dla mnie nie opłaca się konkurs który odbywa się codziennie? Nagroda na 1 dzień?! +strasznie duży spam by się zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280986 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jest plugin z ta tabelka ktory jest automatyczny , pod tabela automatycznie pisaloby kto trafil numer wygrywajacy, i automatycznie tabelka by sie resetowala z innymi liczbami do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reees Napisano 25 Lutego 2015 #280987 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Tak jak Kapsztad, codzienne losowanie jest przesadą. A ten plugin to nie jest płatny? Orientowałeś się w tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 25 Lutego 2015 #281002 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jak dla mnie już lepiej by było co tydzień i nagroda na 7dni. Co do tej propozycji jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Ja również uważam, że takie coś nie jest za ciekawym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Zbędny spam się i ludzie by nie kupowali VIP'a na serwerach a za coś trzeba serwery utrzymać . Więc odpada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Marca 2015 #286151 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Marca 2015 #286152 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi