Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280864 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Witam, mam taki problem, że gdy jestem na serwerze mogę ruszać tylko myszką. Nie mogę np. chodzić, skakać, wcisnąć TAB. Zaczęło się to gdy wpisałem to do konsoli: bind "MOUSE1" "+attack; adjust_crosshair; cl_crosshair_translucent 0" (znalazłem to tutaj: http://multi-head.pl/topic/33237-t%C4%99czowy-celownik-w-cs-d/ ). Chciałbym się dowiedzieć co mogę zrobić aby znów móc chodzić, skakać, itp. Pomoc nagradzam +`ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 25 Lutego 2015 #280913 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Wejdź w cs'a >> Options >>Keyboard i tam kliknij Use Defaults. Jest on w lewym dolnym rogu.. Potwierdź i już masz wszystko. Jak nie pomoże przeinstaluj cs'a lub wgraj nowy config. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Wejdź w cs'a >> Options >>Keyboard i tam kliknij Use Defaults. Jest on w lewym dolnym rogu.. Potwierdź i już masz wszystko. Jak nie pomoże przeinstaluj cs'a lub wgraj nowy config. Wszystko wyjaśnione, też tak miewałem pare razy i to zawsze pomagało a aby tak sie nie działo wejdz w cstrike i plik " config " ustaw na tylko do odczytu we właściwościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281057 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Dzięki pierwszy sposób działa :> Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Marca 2015 #283210 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi