Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280838 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Cześć! Przepraszam, że nie odwołam się do wzoru jaki podaliście, ale nie mam pojęcia nawet jak to zrobić w tej sytuacji. Chcę wejść na jakikolwiek serwer od was i nie mogę, ponieważ jestem zbanowany chociaż nigdy nie grałem na czitach i nie rozumiem tego dlaczego tak jest. Wydaje mi się, że ktoś inny ma bądź miał to samo IP i czitował, a banując go z IP ja także zostałem zablokowany. Nie mam zmiennego IP, więc nawet nie mam jak ominąć tej blokady. Czy jest jakaś możliwość żeby zdjąć tego bana? Czy mogę cokolwiek zrobić dla serwerowni za jego zdjęcie? To mam w konsoli przy każdym wejściu: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Progamer [AMXBans] Reason : ' Czitujesz - demko na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 78.155.112.1 ' [AMXBans] ======================================== Pozdrawiam, Olo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 25 Lutego 2015 #280840 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 masz bana o nicku "Programer" z dnia 11.02.2015 . w celu Unbana musisz zrobić 100 reklam dla sieci . ogólnie sprubój z resetować router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280846 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Dobrze, dziękuję. Reklamy mogę tutaj wkleić czy gdzieś indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Lutego 2015 #280850 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Tutaj http://multi-head.pl/forum/211-odpracowanie-ostrze%C5%BCe%C5%84-z-forum-i-ban%C3%B3w-z-serwer%C3%B3w/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Lutego 2015 #280851 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280992 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Gracz odpracował bana reklamami . http://multi-head.pl/topic/55920-odpracowanie-bana/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280993 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi