madman Napisano 21 Kwietnia 2016 #422049 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Chciałbym Was prosić o stworzenie rangi jak w temacie. Dawałbym ją jedynie osobom przez siebie wybranym. Ranga ta powinna mieć możliwość widzenia mnie na moim kanale oraz możliwość wchodzenia na niego. Czy jest to możliwe? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 21 Kwietnia 2016 #424890 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Jest ranga "Podglądacz", która w sumie ma to wszystko co opisałeś. Mają ją wybrani przez Michasia, więc nie wiem czy zrobić osobno taka rangę czy jakoś się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 21 Kwietnia 2016 #424891 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 da rade takie cos zrobic i nie bedzie z tym żadnego problemu postaram sie dzis to zrobić i dobrać odpowiednie uprawnienia lecz problem bedzie z grafiką. Masz jakieś pomysły co do szaty graficznej? @@Missia słusznie zauważyła ze jest już "Podgladacz" wiec wystarczy to tylko dogadac na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor #424892 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Ranga podglądacz nie daje możliwości wchodzenia na mój kanał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor #424893 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 @@Master totalnie jest mi to obojętne, nie musi mieć kompletnie żadnej grafiki. A jeśli chcesz to wybierz co Ci się spodoba @@Missia Ranga podglądacz nie daje możliwości wchodzenia na mój kanał. mimo wszystko chciałbym taką własną rangę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 21 Kwietnia 2016 #424938 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Tak wiec na prośbę Administratora utworzyłem range "Przyjaciel Consca", dodałem jej uprawnienia pozwalające jej wchodzić na Twój kanał ( Consecuente tu bywa ) oraz zablokowałem Moderatorom i Super Moderatorowi możliwość jej nadawania, tak jak w przypadku grupy "Podglądacz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 21 Kwietnia 2016 #424939 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi