Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga Richard

GlyMp

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: Dzis okolo godz 1;50

Nick admina/gracza, który zawinił: Richard

Dowody: http://hltv.1shot1kill.eu/srv23582/HLTV-1502250133-de_dust2.dem.zip    od 24 min gracz LoGic* a jesli chodz o mnie to od 12;15 min

Świadkowie: HLTV wszystko pokarze 

Uzasadnienie: To nie jest poprawna postawa admina, iz mial uwagi do mnie tez o to, ze szedlem sobie na shif'cie powoli i napisal na "y@" "5lat pozniej", ale nie o to tu chodzi. Zadziwil mnie jeden fakt - dal slay graczowi "  LoGic*" gdyz chodzil z paka, a mimo to, ze gracz szedl juz podlozyc (co widac dokladnie na demku) to mial jescze czas okolo 1 min do konca rundy i wykonania celu mapy, a admin go po prostu zgladzil. Takie zdarzenie nie powinno miec miejsca. Admin powinien raczej mu wytlumaczyc lub pomoc,a nie gladzic, moim zdaniem to nie jest porawne zachowanie. Wiem tez z opini innych graczy, ze nie jest on zbytnio lubiany na serwerze. Zauwazylem tez, ze ma za wysokie miemanie o sobie. Dlatego prosze o prezent dla niego w postaci ostrzezenia w dziale.

Kolego przez cały czas krzyczeliście do niego podłuż tą pakę podłuż tą pakę , gościu podłuż w końcu tą pakę ! to są wsze słowa Dlatego też otrzymał slay ode mnie żeby nie utrudniał dalej gry . Jeżeli dobrze pamiętam to pakę później zebrał i podłożył massive attack .

A skarga myślę jest tylko dlatego ,że nie otrzymałeś admina i robisz tutaj wielką aferę o slaya ,którego gracz dostał słusznie . Nigdy nie daję bana/kicka/slaya/slapa bez przyczyny zapamiętaj to sobie .

A czy ktoś mnie lubi czy nie mało mnie interesuje każdy opiera się na opinii innych a sam nie potrafi wyrobić sobie opinii na temat danej osoby . Jeżeli słuchasz innych to życzę powodzenia . Pozdrawiam

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...