GlyMp Napisano 25 Lutego 2015 #280796 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Data i godzina: Dzis okolo godz 1;50 Nick admina/gracza, który zawinił: Richard Dowody: http://hltv.1shot1kill.eu/srv23582/HLTV-1502250133-de_dust2.dem.zip od 24 min gracz LoGic* a jesli chodz o mnie to od 12;15 min Świadkowie: HLTV wszystko pokarze Uzasadnienie: To nie jest poprawna postawa admina, iz mial uwagi do mnie tez o to, ze szedlem sobie na shif'cie powoli i napisal na "y@" "5lat pozniej", ale nie o to tu chodzi. Zadziwil mnie jeden fakt - dal slay graczowi " LoGic*" gdyz chodzil z paka, a mimo to, ze gracz szedl juz podlozyc (co widac dokladnie na demku) to mial jescze czas okolo 1 min do konca rundy i wykonania celu mapy, a admin go po prostu zgladzil. Takie zdarzenie nie powinno miec miejsca. Admin powinien raczej mu wytlumaczyc lub pomoc,a nie gladzic, moim zdaniem to nie jest porawne zachowanie. Wiem tez z opini innych graczy, ze nie jest on zbytnio lubiany na serwerze. Zauwazylem tez, ze ma za wysokie miemanie o sobie. Dlatego prosze o prezent dla niego w postaci ostrzezenia w dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 25 Lutego 2015 #280797 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Zapraszam admina @Richard do wyjaśnienia sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280936 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Kolego przez cały czas krzyczeliście do niego podłuż tą pakę podłuż tą pakę , gościu podłuż w końcu tą pakę ! to są wsze słowa Dlatego też otrzymał slay ode mnie żeby nie utrudniał dalej gry . Jeżeli dobrze pamiętam to pakę później zebrał i podłożył massive attack . A skarga myślę jest tylko dlatego ,że nie otrzymałeś admina i robisz tutaj wielką aferę o slaya ,którego gracz dostał słusznie . Nigdy nie daję bana/kicka/slaya/slapa bez przyczyny zapamiętaj to sobie . A czy ktoś mnie lubi czy nie mało mnie interesuje każdy opiera się na opinii innych a sam nie potrafi wyrobić sobie opinii na temat danej osoby . Jeżeli słuchasz innych to życzę powodzenia . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Lutego 2015 #281015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Przepraszam bardzo, ale skargi tego typu nie będą rozpatrywane to poważna sieć bez jaj panowie slay dla gracza to nie powód do skarg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Lutego 2015 #281017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi