`cruzeN. Napisano 24 Lutego 2015 #280592 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 1 Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Error: server failed to transmit file 'sound/misc/kenny1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/cracker1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/shot1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/revenge1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/nam1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/kickass1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/comeagain.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/awwcrap2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/awwman.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/woohoo2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/dohoo.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/dohnuts.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh3.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh4.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh5.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh7.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/immortality_start.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/immortality_end.wav' Co najmniej 5 razy na każdej mapie wywala pól serwera z gry. Większość graczy jest oburzona ową sytuacją. Kiedy coś z tym zrobicie? Ponieważ to jest już coraz bardziej wkurzające, grać się nie da i odechciewa w takiej sytuacji. Bo to tak nie może być jeżeli wchodzi nowy gracz na serwer i postanawia sobie wykupić klasę premium czy tam vipa i chciał by normalnie pograć, ale co z tego jak nie może bo co chwile wywala. (taki przykład) i co ma sobie taki gracz pomyśleć że pieniądze w błoto wyrzucił ? Mogli byście się mniej więcej określić w jakim czasie będzie mniej więcej poprawiony i dopracowany serwer żebyśmy mniej więcej wiedzieli na czym stoimy . Bo przez to tracimy graczy i adminów.Piątka. PS. Podpisuje się w imieniu wszystkich graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Lutego 2015 #280639 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Podpinam się pod tym co kolega napisał. Mnie osobiście odechciewa się grać jak co mapę jest się kilka razy wyrzucanym z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 24 Lutego 2015 #280651 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Tak jak wyżej koledzy Na de_dust2 mnie chyba z 5 razy kick Potem na West chyba z 2 razy kick PS. Widze że teraz jest 200 lvl OFF i 400 lvl OFF Wiec chyba są jakieś prace LUB wina hostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 24 Lutego 2015 #280729 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Fakt, staje się to coraz bardziej nie do zniesienia. Chyba ktoś potrafi to naprawić? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 25 Lutego 2015 #280844 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 właśnie w tej chwili wyrzuciło wszystkich z mapki juz z 5 razy w ciągu 10 min. Nie wiem co zrobiliście ale jest 3 razy gorzej jeżeli chodzi o wyrzucanie graczy niz szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 25 Lutego 2015 #280925 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Niestety tak jest. Już nie raz mówiłem opiekunowi servera że wywala co chwile pół servera, ale powiedział że to naprawi. Czekamy i czekamy a efektów nie ma. Pozdro poćwicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 25 Lutego 2015 #280976 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 To musi być naprawione bo jest to bardzo uciążliwe . Mnie z 5 razy wywaliło ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 25 Lutego 2015 #281024 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Z tego co widzę, opiekun serwera ma urlop. Jest tu ktoś techniczny kto może to naprawić? Grać się nie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Lutego 2015 #281036 Administrator Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Staram sie robic co w mojej mocy by tego nie bylo. Zglosilem juz sprawe do mojego programisty. Czekam na odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281393 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Teraz wyrzuciło 4-5 razy na mapie eldorado w ciągu 15 minut... Odechciewa się grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 26 Lutego 2015 #281497 Administrator Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 tak wiec bede dalej dzialal. Mam pewien pomysl. Naprawilem pewna rzecz. Prosze o informacje jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Lutego 2015 #281712 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Dalej jest tak samo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 26 Lutego 2015 #281713 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 właśnie mnie znowu wyrzuciło !!! Grrrr jakie to jest denerwujace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Lutego 2015 #282926 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Czy problem dalej występuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282988 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Tak, występuje dzisiaj na assaulcie kicknelo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 28 Lutego 2015 #281910 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Mnie tez raz kicknelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Marca 2015 #283533 Administrator Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Nadal wywala z serwera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 1 Marca 2015 #283554 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Dzisiaj grałem z 2h i nikogo nie wywaliło jednak nie. Cały czas wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 1 Marca 2015 #283836 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Potwierdzam, nadal wyrzuca z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Marca 2015 #283846 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Dziwne, grałem dzisiaj cały dzień i ani razu mnie nie wywaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #276712 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Wywala, dzisiaj mnie wywaliło 2 razy. Coraz mniej, ale dalej występuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 1 Marca 2015 #283882 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Mnie przez cały dzień chyba też z 2 razy Kick Nieraz idzie się wkurzyć 2 do NUKE a tu Kick Albo raz miałem NUKE i mówię pod koniec mapki wezmę A tu KICK ... Co zrobisz ? Nic nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 2 Marca 2015 #283928 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 na mapie office_rats wyrzucalo graczy 3x oprocz tej mapy to jeszcze na assaulcie wyrzuca. Na innych mapach problemu juz chyba nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Marca 2015 #288706 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Teraz wywala na każdej mapie wszystkich po 3-4 razy... Zrócie coś z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Marca 2015 #288709 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Dokładnie dzisiaj na jednej mapie wyrzuciło z dobre 5 razy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi