Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 1. Nick na TS3: s0. ## pixel. 2. Wiek: 20 3. Doświadczenie: Bardzo duże bo byłem modkiem za Smyka 4. Mikro (obowiązkowe): Mam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 6 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Bo byłem już moderatorem dużo razy , długo siedzę na ts3 mam dobre kontakty z graczami jestem DJ i podanie na Moderatora też złożyłem 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Dużo ogarniać będę rangi i wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Masz moje TAK: + Wiek + Doświadczenie + Ogarnięty + Często widzę go na ts'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Jestem na TAK: +Na Tsie często jesteś. +Wiek +Czas spędzany dziennie na Tsie. +Ogarniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Jestem na tak: Jest na ts Wiek Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 jestem na tak ciagle grasz mixy w go czesto Cie widze na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 wiec ode mnie masz TAK +wiek +aktywnosc +siedzisz na TS'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Na tak Ogarniasz pomocny beka z Ciebie jest zawsze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Wracaj na coda 45k oczywiście na tak spoko ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi