JNSRR Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 [align=center] [/align] [align=center]1. Nick na TS3: JN$RR[/align] [align=center]2. Wiek: 16[/align] [align=center]3. Doświadczenie: Miałem tu już modka własny serwer ts, oraz kilka razy modka.[/align] [align=center]4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam[/align] [align=center]5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: W wolne dużo, a w tygodniu 1/2 godziny (oczywiste, szkoła ważniejsza)[/align] [align=center]6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Chce wrócić na stanowisko, dać swoje siły na rozwój TS. Jednak brakuje mi w wolnym czasie, czegoś do zajęcia czasu oraz brakuje mi mh [/align] [align=center]7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Ogarnięcie użytkowników, postaram się wprowadzić dyktaturę silnej ręki (), a tak serio pomagać użytkownikom, jakoś odciążyć od pracy teraźniejszą moderacje.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Znalazłem błąd w podaniu:[/align] [align=center]Punkt 3 oraz 6, wiążą się ze sobą (tu doświadczenie i tu)[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]@livio[/align] [align=center]Wróciłem około 4 miesiące temu, livio w jakich godzinach siedzisz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]http://multi-head.pl/topic/45654-powrut-d/page-2[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Sorry ale na jestem na nie. Rzadko CIe widze na ts pozegnales sie z siecia i tylko jak otwarta zostala rekrutacja to od razu skladasz podanie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Można dać ci szansę, więc TAK: + Był już modkiem i ogarniał + Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi