Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Odchodzę z sieci - szwagier.

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem zmuszony odejść z sieci MH. Szkoda, fajni grali tu ludzie ale najwidoczniej opiekun sieci jak i moderatorka Danke wiedza wszystko najlepiej nie chcę drążyć tematu bo nie mają racji ani dowodu. 3majCie sie pozdrawiam serdecznie graczy jailbreaka moje mordki:-))

• Premium

cześć

nie spamuj na steamie ...

fantastyczny szwagier: http://multi-head.pl/topic/55786-odchodz%C4%99-z-sieci-szwagier/

Wandi :]: co z tym zrobic ?

fantastyczny szwagier: podetrzec sie chuju jebany

fantastyczny szwagier: nie lubialem cie od poczatku prostaku

fantastyczny szwagier: spierdalaj na razie :D

Wandi :]: wieśniakiem jestes

fantastyczny szwagier: cos jeszcze kurwo?

fantastyczny szwagier: jestes najgorszym pojebanym czlowiekiem pod sloncem xD

fantastyczny szwagier: kazdy admin tak twierdzi na jailu xD ale ci tego nie mowilismy :D

fantastyczny szwagier: hahah

fantastyczny szwagier: nara xD

ty masz 20 lat ? 

Ano tracisz Admina za byle co tak to jest.   Do zobaczenia na innej sieci :)  

Japierdole wander ty to byś każdego sprzedał..   Raz trzymasz sie z tymi a raz kurwa sprzedajesz to do wyższych I za przeproszeniem dupe im liżesz..

+1 [Mor'e7]

Szwagierrroooo, do zobaczenia, powodzenia na Cs-Delta.pl, skoda że odchodzisz ale no cóż... :DDDDDD

A co do Ciebie wander jesteś zwykłym chujem, raz kumpel raz jebana kurwa co tylko sprzedaje wszystkich, już niejednego sprzedałeś i nieraz w pizde byś dostał od 3.4 serwera, co do twojego opisu szwagier w każdym przemyślanym czy nie słowie miał w 100% racji więc WYPIERDALAJ WANDER! :)

+4 [Mor'e7]

Hahahaha w dupie mam Ciebie, nauczysz się pisać człowieku to pogadamy, jesteś ZEREM NA TEJ SIECI i nikim więcej nie będziesz, poza tym jeżeli już to ty punkciki możesz za twarzowe dostać.

Tyle w temacie, zapraszam na Cs-Delta.pl już sporoo sób przeszło ;D

Pewnie szwagra też podjebałeś albo nagadałeś bo go nie lubisz śmieciu każdego podpierdalasz i będziesz podpierdalać bo jesteś kurwą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...