FILO Napisano 24 Lutego 2015 #280206 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Data i godzina:niedawno Nick admina/gracza, który zawinił: Cruzen Dowody:http://www24.zippyshare.com/v/wGg3QADD/file.html , http://www43.zippyshare.com/v/xd7bkRct/file.html Świadkowie:ludzie byli ale niedostrzegaja takich rzeczy Uzasadnienie:Witam wracam do tematu ktory wczesniej tworzyl gracz Miki ale nie mial dowodow na tego admina ze notorycznie buguje on sobie hp na roznych klasach ale tym razem mi udalo sie dowody ewidentne zlapac o to jest kilka ssow ktore pokazuja jak gracz dostaje obrazenia chowa i sie i po tym mu wzrasta hp ..dodam ze w danym momencie nikogo nie zabijal a ni nic gdyz ma usluge vip..byly wczesniej skargi na to ale nikt nie mial dowodow .Dowody sa 2 mapy po kolei .Niektorzy czuja sie bezkarni majac admina ale wydaje mi sie ze pora to zmienic.. widocznie fragi i poczucie wygranej jest wazniejsze od uczciwego grania a admin tak nie powinien postepowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 24 Lutego 2015 #280214 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Data i godzina:niedawno Nick admina/gracza, który zawinił: Cruzen Dowody:http://www24.zippyshare.com/v/wGg3QADD/file.html , http://www43.zippyshare.com/v/xd7bkRct/file.html Świadkowie:ludzie byli ale niedostrzegaja takich rzeczy Uzasadnienie:Witam wracam do tematu ktory wczesniej tworzyl gracz Miki ale nie mial dowodow na tego admina ze notorycznie buguje on sobie hp na roznych klasach ale tym razem mi udalo sie dowody ewidentne zlapac o to jest kilka ssow ktore pokazuja jak gracz dostaje obrazenia chowa i sie i po tym mu wzrasta hp ..dodam ze w danym momencie nikogo nie zabijal a ni nic gdyz ma usluge vip..byly wczesniej skargi na to ale nikt nie mial dowodow .Dowody sa 2 mapy po kolei .Niektorzy czuja sie bezkarni majac admina ale wydaje mi sie ze pora to zmienic.. widocznie fragi i poczucie wygranej jest wazniejsze od uczciwego grania a admin tak nie powinien postepowac Te Twoje dowody które przedstawiłeś to co na nich niby wynika ? Że kupuje sobie hp ze sklepu jak każdy gracz ? Hp się kupuje w sklepie jak na każdym innym codzie tak więc nie wiem o co Ci chodzi chłopaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 24 Lutego 2015 Autor #280217 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 hahaah wiedzialem ze to napiszesz ale widac ze nie masz czasu na kupowanie hp bo caly czas ci ktos np na assaulcie doklada z kul a obie wskakuje po 10 hp hahaha jakbys kupowal to odrazu wieksza ilosc a tobie co chwile po 10 hp wskakuje wiec mi tu nie sciemniaj i przestan oszukiwac tylko graj uczciwie anie po to zeby byc tym 1 w ranku heh i tak sie admin zachowuje? i zaluje ze z cosoli nie zapisalem co mi odpowiedziales jak sie ciebie zapytalem czemu ci hp wzrasta cyt. ,, perk sie buguje ,, haha zreszta mozna wizasc demko z cs_wiocha i wszyscy zobacza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 24 Lutego 2015 #280222 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 hahaah wiedzialem ze to napiszesz ale widac ze nie masz czasu na kupowanie hp bo caly czas ci ktos np na assaulcie doklada z kul a obie wskakuje po 10 hp hahaha jakbys kupowal to odrazu wieksza ilosc a tobie co chwile po 10 hp wskakuje wiec mi tu nie sciemniaj i przestan oszukiwac tylko graj uczciwie anie po to zeby byc tym 1 w ranku heh i tak sie admin zachowuje? Jeżeli się ma klawisz zbindowany w sklepie to nie widzę problemu kupowania hp. A widzę tu Cię boli jeżeli ktoś cię na serwerze ciśnie i od razu jest ból tyłka? Proponuję kupić sobie maść i posmarować dokładnie. Gram dla przyjemności a nie dla ranku, ale widocznie u Ciebie jest odwrotnie. Piątka. Ja się więcej nie będę tłumaczył bo nie mam z czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 24 Lutego 2015 Autor #280226 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 dobra dobra wez gosciu mi tu bindami nie sciemniaj bo teraz bedziesz wymyslal czym tu sie bronic niewiem skad tyle kasy bys mial na ciagle kupowanie hahaha tu nie mzona kasy na konto doladowac:D a kupujesz co sekunde hahaah zreszta niech oceni to Fighter i koniec spamu ..a zeby cisnac trzeba umiec grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 #280602 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 `cruzeN. sam byłem świadkiem jak bugujesz hp, nawet kiedyś ci pisałem na @ i nie uzyskałem odpowiedzi. Tym razem skończy się na ostrzeżeniu, a następnym razem stracisz admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 #280604 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi