Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 #280194 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Data i godzina: dzisiaj 8:50 Nick admina/gracza, który zawinił: Danke Dowody: hltv z tej mapy jak bedzie/logi Świadkowie: caly serwer Uzasadnienie:na serwie napierdalaja aimerzy a ona woli sobie grac i jeszcze jak sie jej pisze ze straci adma to mowi ze czeka. Nie wiem na chuj sie pcha na jaka kolwiek posade jak sie na to nie nadaje. Prosze o odebranie admina pozdrawiam bez odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Lutego 2015 Weteran MH #280195 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 po 1 dodaj godzine zdarzenia . piszesz hltv calej mapy a dokladnie ? po 2 admin nie widzi wszystkiego i od tego sluzy u@ to zglaszania czitow wiec pewnie nie zglaszales. po 3 prosze admina Danke o komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Lutego 2015 #280197 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Data i godzina: dzisiaj 8:50 Nick admina/gracza, który zawinił: Danke Dowody: hltv z tej mapy jak bedzie/logi Świadkowie: caly serwer Uzasadnienie:na serwie napierdalaja aimerzy a ona woli sobie grac i jeszcze jak sie jej pisze ze straci adma to mowi ze czeka. Nie wiem na chuj sie pcha na jaka kolwiek posade jak sie na to nie nadaje. Prosze o odebranie admina pozdrawiam bez odbioru. Haha, śmiech na sali . Z chęcią sobie czytam tą skargę śmiejąc się <3 :-). po 3 prosze admina Danke o komentarz A co ja mam się wypowiadać? NIE MAM ADMINA NA ONLY DD2#1, więc co ja poradzę na czitów? . Tyle mam do powiedzenia . A Ty kolego zanim następny raz skargę napiszesz to radzę wejść na profil i zobaczyć na jakim serwerze mam admina :-). Dziękuję, dobranoc. PS. Nawet dla składającego skargę jeszcze podkreślę kolorem, żeby zrozumiał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Lutego 2015 Weteran MH #280202 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi