wandi Napisano 23 Lutego 2015 Premium #280008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 1. Nick na TS3:Wandi 2. Wiek:16 3. Doświadczenie:Jakieś nabyłem,kwestia przypomnienia.2 miesiące temu byłem moderatorem ts kolegi i przez ostatnie 2 tygodnie do dnia wczorajszego. 4. Mikro (obowiązkowe):Jeest 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3:2-5h 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie):Warto spróbować,często jestem na TS ,gdy nie ma innego kolegi z rangą i ktoś skacze po kanałach lub chce range a tu nie ma kto dać 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a:Nic specjalnego,wszystko mamy już,chce pilnować porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 23 Lutego 2015 #280039 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Na TAK - Często widzę na TS3 - Spoko koleś - Poradzi sobie Powodzenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 24 Lutego 2015 Premium #280180 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 TAK Odpowiedzialna osoba, która siedzi często na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 #280207 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Na TAK: +Na ts'ie widuję go dosyć często +Ma doświadczenie +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 #280283 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 NIE -Brak kultury -Non stop wyzywa wszystkich, sprzedaje wszystkich -Jest śmieciem, który nie potrafi pisać ahah -Nie ma go na ts, jest rzadko -Żałosne to podanie hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 #280392 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi