聽Kristo Napisano 23 Lutego 2015 #279978 Udost臋pnij Napisano 23 Lutego 2015 1. Nick na TS3: Kristo 聽 2. Wiek: 15 lat 聽 3. Do艣wiadczenie: W艂asny serwer TS3, raz Moderator Ts3 聽 4. Mikro (obowi膮zkowe): Posiadam 聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: 2-4h 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Chcia艂bym pom贸c u偶ytkownikom ts3, do艣wiadczenie pisa艂em wy偶ej. 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Porz膮dek oraz pomoc nowym u偶ytkownikom. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽astroe Napisano 23 Lutego 2015 #279982 Udost臋pnij Napisano 23 Lutego 2015 Cz臋sto widz臋 na ts, wydaj臋 si臋 ogarni臋ty, mutacje mia艂. Jestem na tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Lutego 2015 #280029 Udost臋pnij Napisano 23 Lutego 2015 Jestem na NIE 聽 ?Co oznacza nazwa tematu x2 ? 聽 ?Ostatnio Cie niewidac na ts'sie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Lutego 2015 #280030 Udost臋pnij Napisano 23 Lutego 2015 Zalosne dzieciaczku... Na nie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 23 Lutego 2015 #280048 Udost臋pnij Napisano 23 Lutego 2015 Odrzucili Ci podanie, a kolejne napisa艂e艣 3 godziny p贸藕niej. Nie za szybko? Moim zdaniem powiniene艣 odpocz膮膰 od sk艂adania poda艅, bo gdzie nie zajrz臋 tam Twoje podanie. Dobrze, 偶e masz ch臋ci, ale nie wszystko na raz, wiem na w艂asnym przyk艂adzie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 23 Lutego 2015 Autor #280050 Udost臋pnij Napisano 23 Lutego 2015 聽 Odrzucili Ci podanie, a kolejne napisa艂e艣 3 godziny p贸藕niej. Nie za szybko? Moim zdaniem powiniene艣 odpocz膮膰 od sk艂adania poda艅, bo gdzie nie zajrz臋 tam Twoje podanie. Dobrze, 偶e masz ch臋ci, ale nie wszystko na raz, wiem na w艂asnym przyk艂adzie. 聽 聽 Dzi臋kuje Ci za opinie , z艂o偶y艂em podanie po to aby pom贸c 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Lutego 2015 #280065 Udost臋pnij Napisano 23 Lutego 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi