Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279969 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Moderator TS3 [align=center] [/align]1. Nick na TS3: Analny 2. Wiek: 19 3. Doświadczenie:Jest nawet duże 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3:Jak Pare h dziennie, często również parenaście 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie):Chciałbym pomóc Moderatorom i Serwer adminom ts ogarnianiu ts'3, władza to ciekawa rzecz w rękach odpowiednich ludzi 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Po uprzednim poście na forum, konkursy typu idol( co jest śmieszne ), lub jak ostanio n-ty konkurs snookera, cokolwiek wpadnie na myśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279970 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Na NIE: -Wcale cię nie znam, widzę cię pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279983 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 To wejdź na wyższe kanały, co mam latać żebyś mnie poznał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Lutego 2015 Premium #280013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 jestem na nie : żadko Cie widuje Wypowiadasz sie w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #280043 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Ja jestem prawie" 24h" na kanale Fajtera zazwyczaj z nim i resztą disney paczki i kanale 30, swoim i Cie nie widuje. Przykro mi. Nic do Cb nie mam ale popraw aktywnosc nim będziesz walczył o nową "belkę" w profilu.. Niestety NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 23 Lutego 2015 Premium #280046 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Dzisiaj pierwszy raz zobaczyłem na tsie, również na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Lutego 2015 #280060 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Staż Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi