blejk Napisano 23 Lutego 2015 #279934 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Witam chciałbym zaproponować ustalenie jakiegoś jednego terminu usuwania ranku, bo trochę irytujące jest usuwanie co kilka dni bez żadnej informacji Pozdrawiam Blady aka Blejk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279954 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 moze jest jakis bug ze sam resetuje rank dodam ze rank chyba jest resetowany przez Opiekuna co miesiac wiec nie wiem po co ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279971 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Gram na serwie od resetu lvli gdyby nie bylo resetu ranku co 2 dni mialbym 15k kill jezeli to jedt bug to wybaczam.. Ale jezeli to nie jest bug to trzymajcie mnie... Poco sa resety ? Moze jeszcze zrobicie reset lvli bo mam juz za duzy i kazdego jade ? W 2 dni wbijam 2k ciagle jestem 1 i to wkasnie wtedy robia resety.. @up nie co miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 24 Lutego 2015 #280152 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Ranking to nie wszystko i od dawna sa takie resety a nie "bo ty masz duzy lvl i kazdego jedziesz" inni graja dla przyjemnosci a nie dla rankingu i nie placzcie o takie rzeczy bo to smieszne jest A co do twojego lvl to sam mowiles ze bugowales :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 #280192 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Ze co ? Jakie bugowanie !? Jezeli sa takie resety to naprawcie to . ja bugowalem ? Smieszny jestes jak tak to w jaki sposob ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 28 Lutego 2015 #283150 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Według mnie po 1 to chyba jakiś bug że masz 15k killi ( bo to trochę dziwne tyle mieć ) A po 2 myślę że jest to jakiś bug wywołany przez serwer, a nie przez Ciebie. Na pewno ktoś z góry się tym zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287254 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Oj snoppy.. kolego. Chyba zle przeczytales. Napisalem ze bez resetow mial bym 15k okolo a ty mowisz ze to bug ze tyle mam -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Marca 2015 #287261 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Po 1 takie resetowanie ranku jest rzeczywiście spowodowane bugiem z pewnym pluginem. Administracja zapewne się tym zajmie gdy będzie miała chwilę czasu, lecz ostatnio trochę pracy mają. Po 2 zgadzam się z epikiem rank to tylko dodatek, na serwerach cod za bardzo bym na to nie patrzył bo nie liczy się tutaj skill tylko lvl umiejętności itd. Haquu a Twój ostatni post nie wnosi praktycznie nic do tematu. Myślę, że nie ma co tu się więcej wypowiadać i poczekać, aż problem zostanie rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287331 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 a moze jak sie resetuje to jest cos w confingu poprzestawiane tak jak na DD2/INF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Maja 2015 Premium VIP #70839 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi