GanjaMafia-123 Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 1. Nick na TS3:@@.GanjaMafia.@@ 2. Wiek:18 3. Doświadczenie:Miałem swój kanał 4. Mikro (obowiązkowe):mam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3:1,5 godz 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie):tak jak wspomniałem byłem właścicielem 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Atmosfere,Dj bota na wejście gracza na ts itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Na nie. Rzadko albo wcale Cie widuje na ts, za krotko z nami jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Ja również na NIE za krótko za nami jesteś i pchasz wszędzie podania gdzie tylko można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Twoje podanie mnie nie przekonalo a i dodam ze pchasz sie gdzie sie da a nie na tym to polega,masz jedno stanowisko to pilnuj narazie jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Również na NIE: -Zbyt mało z nami jesteś -Na ts'ie rzadko cię widuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi