Kristo Napisano 23 Lutego 2015 #279808 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 1. Nick na TS3: Kristo 2. Wiek: 15 lat 3. Doświadczenie: Własny serwer TS3 oraz Moderator TS3 na zamkniętej już sieci. 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Dużo jestem codziennie po 2-4 godziny. 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Chciałbym pomóc, napisałem moje doświadczenie wyżej. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Pomoc użytkownikom Ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #277083 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Neutral: +Doświadczenie +Widuję cię na ts'ie -Często zdobywasz rangi, a po chwili z nich rezygnujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Lutego 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP #277089 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Na nie Po pierwsze prosisz o glosy na sb dostajesz range i za jakis czas rezygnujesz zdecyduj sie co chcesz robic. Po drugie jestes wkurzajacy, pucujesz do kazdego a najbardziej do Administracji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279847 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Ja również jestem na NIE tak jak napisał Livio prosisz na SB aby wypowiadać się w podaniu , nie potrafisz wytrwać na randze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Lutego 2015 #279859 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Lutego 2015 #279861 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Moderator TS3 " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi