Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Smerfetka SPZ

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

[align=center]Nick:Smerfetka SPZ

Data rejestracji na forum:20 lut 2015

Czas spędzony na forum:4h ale bedzie naprawde wiecej

Doświadczenie w ocenianiu:bardzo dobre

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak

Byłeś banowany na forum lub serwerze?:nie

Dlaczego Ty?:Chciałabym tutaj spróbować swoich sił. Ostatnio robi się u Was cienko z ekipą, a dodatkowa pomoc się przyda. Zwłaszcza, że pracy nie ubywa.

Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)NIE a na forum bede akurat siedziala bardzo duzo czasu tylko zalatwie sprawy zwiazane z mieszkaniem i praca w Londynie

Coś od siebie:Mam na imię Agata i mam 19 lat. Jestem osobą poważną jeżeli chodzi o pełnienie jakiś funkcji. Jeżeli coś zaczynam to mi się to nie nudzi oraz stara się wykonywać daną pracę najbardziej rzetelnie i jak najlepiej smile.png. Zauważyłam, że brakuje ludzi, którzy by dawali UB. Non stop ktoś spamuj na SB i tylko prosi o sprawdzenie jego demka/ss'ów, niektórym może się to znudzić i doprowadzić do ich odejścia co byłoby dość smutne. Chcę temu zapobiec oraz pomóc całej załodze w pracy bo jak widać jest jej dość dużo smile.png. Posiadam doświadczenie w sprawdzaniu demek oraz ss ponieważ już pełniłam tą funkcję i nie najgorzej mi szło, więc przysłowiowy "żółto dziobem" bym nie była biggrin.png.

[/align]

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 9 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...