Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279405 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Data i godzina: 22 02 2015 ok.21:00 Nick admina/gracza, który zawinił:FLEX Świadkowie:jeżeli gracze sie wypowiedza to będą świadkowi Uzasadnienie:Ten admin nadaje sie do kręcenia karuzelą po sezonie jeszcze w dodatku w lewą strone wwszedłem na serwer i pisze na U@ ten i ten poodpalani okej dostali bana był wtedy FLEX i jeszcze jeden admin po czym dał bany i wyszedł a ten nic nawet dre sie przez mikro cele kur**** rób a on zamiast mnie upomnieć i ścignąć typa to nic pózniej jak sie ujawnił że jest sadminem mówie dobra już nie będe pisał Ci na U@ nie świruj . i po tym chwile patrze aimer se lata dalej chu*** na servie mówie napisze mu na steam a go już też nie ma to jest admin zlać odpalone kur*** i se iść niech on se idzie konia nogami zwali to i porucha i potańczy może do tego będzie sie nadawał możecie se robić co chcecie za moje słowa ale mam to gdzieś jak taki kurwa debil ucieka z serva i w dupie to ma to po co składał podanie chciał być fajny niestety mu nie wyszło co za łeb proszę poważnie i odpowiednio postąpić z opisaną sytuacją dowodem bylo by demko z HLTV ale nie da rady pobrać z innych serwów tak jak naprawicie wrzuce je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Lutego 2015 #279413 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279807 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 to zrobcie to zebym mogl pobrac demko dodam dowod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #280016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Brak dowodów więc temat zamykam a w sprawie niedziałających demek zgłoś się do Opiekuna Serwera bądź S@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #280017 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi