Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> SKARGA FLEX

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina:  22 02 2015    ok.21:00

Nick admina/gracza, który zawinił:FLEX

Świadkowie:jeżeli gracze sie wypowiedza to będą świadkowi

Uzasadnienie:Ten admin nadaje sie do kręcenia karuzelą po sezonie jeszcze w dodatku w lewą strone   

wwszedłem na serwer i pisze na U@ ten i ten poodpalani okej dostali bana był wtedy FLEX i jeszcze jeden admin po czym dał bany i wyszedł a ten nic nawet dre sie przez mikro cele kur**** rób a on zamiast mnie upomnieć i ścignąć typa to nic  pózniej jak sie ujawnił że jest sadminem mówie dobra już nie będe pisał Ci na U@ nie świruj .  i po tym chwile patrze aimer se lata dalej chu*** na servie mówie napisze mu na steam a go już też nie ma to jest admin zlać odpalone kur*** i se iść niech on se idzie konia nogami zwali to i porucha i potańczy może do tego będzie sie nadawał możecie se robić co chcecie za moje słowa ale mam to gdzieś jak taki kurwa debil ucieka z serva i w dupie to ma to po co składał podanie chciał być fajny niestety mu nie wyszło co za łeb proszę poważnie i odpowiednio postąpić z opisaną sytuacją                                            

dowodem bylo by demko z HLTV  ale nie da rady pobrać z innych serwów tak jak naprawicie wrzuce je 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...