Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279405 Napisano 22 Lutego 2015 Data i godzina: 22 02 2015 ok.21:00 Nick admina/gracza, który zawinił:FLEX Świadkowie:jeżeli gracze sie wypowiedza to będą świadkowi Uzasadnienie:Ten admin nadaje sie do kręcenia karuzelą po sezonie jeszcze w dodatku w lewą strone wwszedłem na serwer i pisze na U@ ten i ten poodpalani okej dostali bana był wtedy FLEX i jeszcze jeden admin po czym dał bany i wyszedł a ten nic nawet dre sie przez mikro cele kur**** rób a on zamiast mnie upomnieć i ścignąć typa to nic pózniej jak sie ujawnił że jest sadminem mówie dobra już nie będe pisał Ci na U@ nie świruj . i po tym chwile patrze aimer se lata dalej chu*** na servie mówie napisze mu na steam a go już też nie ma to jest admin zlać odpalone kur*** i se iść niech on se idzie konia nogami zwali to i porucha i potańczy może do tego będzie sie nadawał możecie se robić co chcecie za moje słowa ale mam to gdzieś jak taki kurwa debil ucieka z serva i w dupie to ma to po co składał podanie chciał być fajny niestety mu nie wyszło co za łeb proszę poważnie i odpowiednio postąpić z opisaną sytuacją dowodem bylo by demko z HLTV ale nie da rady pobrać z innych serwów tak jak naprawicie wrzuce je
Trik3r Napisano 22 Lutego 2015 #279413 Napisano 22 Lutego 2015 Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego.
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279807 Napisano 23 Lutego 2015 to zrobcie to zebym mogl pobrac demko dodam dowod
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #280016 Napisano 23 Lutego 2015 Brak dowodów więc temat zamykam a w sprawie niedziałających demek zgłoś się do Opiekuna Serwera bądź S@ .
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #280017 Napisano 23 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
23 Lut
3
22 Lut
2
Najaktywniejsi w tym temacie
Trik3r 1 post
Popularne Dni
23 Lut 2015