Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Problem z podszywką .

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano :D , gram na serwerze Cod Mod 400 lv od miesiąca może dwóch , bardzo super serwer , polecam :D . Przechodze do rzeczy , która odbyła się z 2 tygodnie temu i dzisiaj . Otóż " z 2 tygodnie temu " wróciłem jak w ten sam dzień z praktyk , jeśli się nie myle była do 18:20 gdy włączyłem sobie csa z ciepłym obiadem :D i wbijam i wywaliło mnie , spojrzałem w konsole i powód bana " ssy " . Napewno nie byłem to ja . Po drugie ktoś ma te same ip ( miałem kilka już takich przypadków z 2-3 lata temu ) . Po trzecie mam brata ale 4 latek nie obsługuje komputera więc wina leży nie po mojej stronie . Napisałem na sb i Richard na poczatku mi nie wierzył napisał " ja takie bajki to kilka razy dziennie słyszę " , a sobie słuchaj :) ( pozdrawiam cieplutko :] ) ... i powiedział mi że jeżeli to nie ja byłem to mam zresetować router jak taki posiadam . Zrobiłem to i wbiłem na serwer . I dziś dostałem bana za aktywnego .. nie wiem co poradzić więc napisałem tutaj temat . Proszę o szybką pomoc :) . Pozderki

Bany otrzymywałeś na IP: 

83.21.224.32 Ping 

83.21.224.32 SSy z UB 

83.21.222.175 ping 

83.21.222.175ping 

83.21.233.42 ping 

83.21.234.31 skan przed 7sek 

83.21.234.31 ping 

83.21.224.252 ping  

83.21.224.252ping 

83.21.230.229 ping 

83.21.232.33 ping 

83.21.226.238 ping  

83.21.231.74 Ban z ss których nie wstawiłeś

83.21.226.238 aktywny ban

Wnioski:  

a) Masz duże problemy z internetem, ponieważ dostałeś dużo banów za ping 

b) Nie powinno się jeść ciepłego obiadu podczas grania w CS, widok bana zapewne Cie zaskoczył i mogłeś się udławić. Mielibyśmy Cie na sumieniu. 

c) Wszystkie IP są z tej samej lokalizacji więc albo Twoja sąsiadka kradła Twój internet i na złość czitowała lub próbujesz nas oszukać a to jeszcze nikomu się nie udało. 

Pozdrawiam :) 

PS. BEZ UB

Dlaczego miałbym was oszukać ? Nie istnieje jeden serwer , na którym tylko gram . Istnieje wiele serwerów ale ten ma to coś i mnie kręci ta gra . Nie chcę się na darmo tłumaczyć bo nie mam 12 lat i nadal czitować . Narazie nie potrzebowałem steam ale widać , że chyba jest niestety potrzebny żeby uniknąć tego typu spraw i błagać o ub za jakiegoś pojebane dziecko "neo" . Może mam zmienne ip i nie wykazywało mi aktywnego ( nie wiem czy dobrzę mówie , niestety o adresach ip jestem zielony :D ) . Owszem mam problemy z internetem ( uroki neostrady na wsi ) . Niedługo mój kolega bierze Netie i jak bedzie mu dobrzę działał to zgapię od niego . Po prostu jak nie chciałbym stracić czasu i levela , który zdobylem "bez wspomagaczy " ;) skill to skill proste ale podszywka o tym samym ip to inna bajka . Nie wiem naprawdę , mieszkam w bloku i nie ma tu kto mi się podszyć :) wyższa szkoła jazdy . pzdr

Przepraszam ze sie wtrace ale, jezeli masz problemy z internetem typu ze ci sie wylacza a nastepnie wlacza ip sie automatycznie zmienia aby uniknac tego problemu polecam ci netie sam mieszkam na wsi dobrze odbiera ping po 30 nie ma takich problemow :)

PS. BEZ UB

Bardzo wyraźnie napisałem, nawet użyłem czerrrrrrrwonego kolorku aby było widoczne. Aby otrzymać UB musisz zrobić własnoręcznie 100 reklam jakże naszej cudownej sieci. Każdy temat dotyczący Twojego bana bez reklam zostanie nagrodzony warnem, następnie dwoma warnami po czym przy trzecim temacie zostanie nałożony ban. Pozdrawiam i życzę miłej pracy przy reklamach. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...