Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga Extive

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 18:30 

Nick admina/gracza, który zawinił:extive

Dowody:Demko 
http://www20.zippyshare.com/v/98gOOAPd/file.html  najlepiej oglądać od 23 minuty bo tam się zaczyna pierwsze vote na mapy które servr dał, gdzieś w 26 minucie extive dał swoje vote.
Świadkowie: Nie potrzebni

Uzasadnienie: Chciałbym powiedzieć że to nie jest pierwszy raz, ten admin robi to notorycznie lecz teraz powiedziałem sobie że będę demka kręcił bo to że ma admina nie uprawnia go do dawania vote na mapy które on lubi tym bardziej że 3 minuty wcześniej było vote na mapki.  I potem przez takiego admina na servie grane są tylko westwood rats i assualt -.-

Misiu tak się składa, że to nie ja robiłem tego vota, polecałbym sprawdzić logi, poza tym mam podobne zdanie odnośnie "I potem przez takiego admina na servie grane są tylko westwood rats i assualt -.-" nienawidze tych map + eldorado :)  mnie również to wkurza, że wśród aminów są takie osoby co ledwo wejdą i mapę zmieniają na jaką mu się podoba(kłóciłem się z tym na u@ z @Amore jakieś 2-3 dni temu), jedyne voty jakie kiedykolwiek robiłem, to dzisiaj na aztec z lidla (co by zagrać jakąś inną mapę od tych wymienionych przez Ciebie by urozmaicić rozgrywkę), bo chcieli zmiany i ostatnio jak serwer crashował by go ruszyć trochę. Także te wonty nie do mnie :) mało tego razem z Tobą zaprotestuje przeciw nagminnym votom robionym przez adminów na tym serwerze, bo jak wspominałem wcześniej strasznie mnie to irytuje :) pozdrawiam ex

Ale tego vota na lidlu nie potrzebnie robiłeś, i jak robisz już vote to daj kilka map a nie że bez żadnego vote zapytującego o zmiane dałeś jedną mape do wyboru i to było tyle. A co do tego assaulta co bylo zmiana nagle na ratsa to widziałem tylko ciebie na servie, Jeśli okaże się że to nie ty zrobiłeś to vote to wtedy przepraszam, i prosiłbym w takim razie o ukaranie admina który dał drugie vote. (i na przyszłość nie mów do mnie misiu bo to troche peda...)

• Administrator

To są jaja jakieś, żeby admin robił sobie vote jak mu się podoba. 

Tak to jest jak serwer został bez opiekuna. Panuje samowolka wśród adminów i nie pierwsza osoba mi to mówi. 

Jutro sprawdzę logi i ukaram admina.

• Administrator

Niestety, ale ktos usunal logi. Admin mial szczescie.

/close

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...