Maly Napisano 22 Lutego 2015 #279237 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam chciałbym się odnieść do tego tematu jeszcze raz http://multi-head.pl/topic/55339-ffa/#entry292566 Po przywróceniu systemu zainstalowaniu róźnych wersji cs dziś udało sie wejść na server, ku uciesze chcę juz wybierać team i znowu wyskoczyło że mam bana. Nie wiem co to za błędy są pod tym banem, no i jeszcze mogę wejśc na wasz server DM [TOP MAPS] a na FFA only dd2 nie moge. Sory że tak truję ake zależy mi na tej serwerowni [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : DYTEORAN [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1138412206 ' [AMXBans] Your IP : ' 185.18.140.170 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_skulls.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_ne.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_nw.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_se.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_sw.tga' Error: server failed to transmit file 'resource/TutorScheme.res' Error: server failed to transmit file 'resource/UI/TutorTextWindow.res' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/humiliation.wav' Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Lutego 2015 #279242 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Na Twoje IP nie ma bana w bansie. Spróbuj zresetować router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 22 Lutego 2015 Autor #279245 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 resetowałem już kilka razy, znowu udało się wejść ale nie mogę wybrać teamu: Dziwne chyba jest to jak się dostaje perma to na cała serwerownie a ja na DM moge grac a na innych serwerach nie Maly Wariat dolaczy - skopiowane z konsoli Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Maly Wariat dolaczyl Couldn't open file overviews/de_cpl_mill.txt. Using default values for overiew mode. Couldn't open file overviews/de_cpl_mill.txt. Using default values for overiew mode. Error: could not load file sprites/grass_01.spr Paulina (bo tak) dropped Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279623 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Przeinstaluj sobie csa lub zainstaluj inną wersję zapewne nałożył się SID , przed instalacją innej wersji csa usuń wszystkie pliki/foldery oraz wyczyść rejestr po starym csie . Jak już to zrobisz daj znać czy pomogło . EDIT: Z tego co wyczytałem w necie to SID jest generowany na podzespołach komputera Przeinstalowałem zainstalowałem milion innych wersji nawet na inne partycje dysku nic nie pomaga. Pewnie UB dla tego typka by pomogło Tego niestety nie mogę zrobić . EDIT#2: Gracz poprosił o zamknięcie tematu . /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 23 Lutego 2015 Autor #279739 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Z tego co wyczytałem w necie to SID jest generowany na podzespołach komputera Przeinstalowałem zainstalowałem milion innych wersji nawet na inne partycje dysku nic nie pomaga. Pewnie UB dla tego typka by pomogło EDIT: Mówi sie trudno trzeba poszukać innych serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #277088 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi