Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279221 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nick: Igor. Wiek: 16. Data rejestracji na forum:22.02.2015. Czas spędzony na forum:1godz i 53 min. Doświadczenie w ocenianiu: Bardzo Dobre. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak i to wiele razy jako inny UnBan Team na innych serwerach. Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie. Dlaczego Ty?:Byłem już w UnBanTeam nie raz więc szybko się nauczyłem co i jak więc myśle że dam sobie radę. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Na forum mogę poświęcić po 2/3 godziny Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie):Tak Coś od siebie: Uprawiam pare sportów ale to nie potrzebne poprostu życzę administratorom,adminom i wszystkim miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279239 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi