Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279215 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Twój nick podczas grania:Miki Godzina, data zdarzenia:23.30 Cos koło tego dokładnie nie pamietam Mapa:de_dust 2 Link do screenów: Brak STEAM_ID / IP:193.238.180.145 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina `cruzeN.. [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 8 godzin , 26 minut i 25 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Miki [AMXBans] Powod : ' obraza admina ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 477365820 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 193.238.180.145 ' Dostałem bana od Cruzena Ponieważ prawdopodobnie buguje Hp z Zabojcy i ładuje mu sie hp na stalkerz i nie wchodzi tu w gre żaden perk. widząc to powiedziałem mu kilka słów odnosnie tego i dostałem bana na tydzień kara nie jest w żadnym stopniu adekwatna do tego co zrobiłem.Proszę o odbanowanie badz skrucenie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Lutego 2015 #279260 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Zapraszamy Admina do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 22 Lutego 2015 #279282 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji iż twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne ! Ten gracz jest przesadzony nie umie ugryźć się w język. To nie jest jednorazowa jego taka akcja. Wpisz sobie kolego co te słowa wogóle znaczą a następnie zastanów się 4 razy zanim coś napiszesz na kogoś temat. Zdenerwował m nie strasznie owy gracz a te słowa m nie strasznie uraziły. Proszę o nieskracanie bana temu graczu niech odpocznie i następnym razem zastanowi się nad swoim zachowaniem i co do kogo pisze. Dla mnie ban jest ADEKWATNY To. tyle ode mnie . Piątka http://www74.zippyshare.com/v/Fn6IObmZ/file.html <--------- LINK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279293 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Bana skracam do 3-ch dni. Następnym razem zastanów się co i do kogo piszesz , może ta przerwa coś ci do rozumu przemówi . Kolejnego bana za tego typu słowa otrzymasz na tydzień . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279294 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279295 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "COD 200" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi