Norbi Napisano 22 Lutego 2015 #279203 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nick: Norbi Wiek: 16 Data rejestracji na forum: Rejestracja: 22 lip 2014 Czas spędzony na forum: 12d 18h 36m 53s Doświadczenie w ocenianiu: Dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak i to dużo razy Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Jestem osobą która bardzo szybko się uczy, mam dobry kontakt z administracją tutaj jak i z graczami i myślę, że sobie poradzę. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Parę godzin zazwyczaj Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Jestem sportowcem, mam 16 lat gram z kolegami w piłkę nożna oraz jeździmy na zawody w piłce halowej jak i na trawie. Oprócz piłki nożnej interesuję się również motoryzacja oraz informatyką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281737 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi