Kristo Napisano 22 Lutego 2015 #279023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nick: Kristo Wiek: 15 lat Data rejestracji na forum: 16 lipca 2014 Czas spędzony na forum: 6 dni 10 godzin 7 minut 25 sekund Doświadczenie w ocenianiu: Duże, byłem UBT na poprzedniej sieci (tej jeszcze przed moją siecią) dwa razy. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Byłem raz zbanowany na COD 200 za TXT. Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc sieci jak i graczom, żeby nie musieli czekać długo na UB. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Bardzo dużo, nie jestem wstanie określić dokładnie. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak Coś od siebie: Mam na imię Robert, lat 15, uczęszczam do klasy trzeciej gimnazjum (w tym roku testy ), bardzo lubię grać w piłkę na pozycji Bramkarza, jestem również znany z wywiadu gdzie ujawniłem że w przeszłości złamałem nogę przeciwnikowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Lutego 2015 #279434 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi