Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #278979 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nick: harnas # CRAXA <3 Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem na jednym czy dwóch serwerach adminem,więc trochę załapałem doświadczenia. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Podstawowe komendy itd, więc daje 5, jeżeli będzie trzeba przysiądę i wykuję co trzeba. Staż w CS-sie: Oj z 6 lat z przerwami. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Ponieważ, mam aktualnie dużo wolnego czasu, więc przebywam praktycznie cały czas na Waszym serwerze. Przeważnie z graczami nie wdaję się w kłótnie itd, myślę że mam dobrą opinię wśród graczy i niektórych adminów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5/7 godzin. Kontakt: steam, Forum : http://multi-head.pl/user/24899-harnas/ gg 52864964 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/harn4s/ nie wiem co to wgl jest ale daje. __________________________________ Wrzuć link w tej formie http://www.gametracker.com/player/Joe/80.72.43.106:27027/ Pozdrawiam Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Chłopie, masz 15h przegranych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 15h przegrane - Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279048 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Niestety wcześniej grałem na ns da sie to jakoś sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 22 Lutego 2015 #279150 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Również na nie. Osobiście nigdy nie widziałem na serwerze. Jeżeli chcesz sprawdzić grę na ns to musisz podać swój nick, na którym grałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280784 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280786 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280787 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi