Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #278924 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nick: Xeonixx Wiek: 16 lat Data rejestracji na forum: 02 lip 2014 Czas spędzony na forum: 4d 22h 52m 23s Doświadczenie w ocenianiu: Niestety jest ono dość niskie, jednak z czasem na pewno wzrośnie. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Niestety jeszcze nie. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie, nigdy. Dlaczego Ty?: Ponieważ bardzo zaangażowałem się w sieć, pragnę pomóc jak najbardziej się da w dodatku, że mam bardzo dużo czasu po szkole. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Minimalnie 2 godziny w różnych odstępach czasowych. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak. Coś od siebie: Może nie byłem jeszcze nigdy członkiem ubt, ale pragnę to ogarnąć bo przecież każdy kiedyś zaczyna nie umiejąc nic, a bardzo chętnie bym się tym zajął, zapał do roboty też mam także uważam, że zasługuję na szansę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #278931 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Zestaw na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 #280703 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361861 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi