gruby512 Napisano 5 Marca 2016 #406183 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wzór skargi (data i godzina): 20:33 Nick admina/gracza, który zawinił: tego to nw Dowody: http://speedy.sh/TMjRG/Bez-tytulu.png Uzasadnienie: Nie wiem dlaczego dostalem bana za nick. Posiadam ten nic dluzej niz rok i ani razu nic sie takiego nie zdarzylo. Nicka nie bede zmieniac poniewaz mam juz tu duzy poziom wbite i jestem dosyc znany tu starych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruby512 Napisano 5 Marca 2016 Autor #406230 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 LubieWDupe ;3 Od ponad roku go mam :3 i nikt nigdy sie nie czepiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Marca 2016 #406231 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Rozumiem, ale jak widać, zaczęło to przeszkadzać. Dograj na tym nicku do resetu i go zmień. Liczę, że admini zobaczą temat i nie będą Cię banować do czasu resetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Marca 2016 #406232 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi