Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 #278341 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: Rebeka Godzina, data zdarzenia: Przed chwilą Mapa: de_inferno STEAM_ID / IP: 91.224.47.24 Uzasadnienie: Zastanawiam się jak wykryliście mojego najnowszej generacji fishbota... Mimo wszystko, nie wiem za co dostałem tego bana, grałem czysto, to że płakali że jestem odpalony czy coś o niczym nie świadczy. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin astroe. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Rebeka. [AMXBans] Reason : ' czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 91.224.47.24 ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 20 Lutego 2015 #278343 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 15.04 co tu się wgl dzieje 16.20 kolejny raz celowniczek jedno miejsce strzały inne miejsce Demko krótkie, czas naglił bo miała być zmiana mapy:) Tutaj masz demko. Ja jestem za pozostawieniem bana na Twojej osobie, mimo iż demko jest naprawdę krótkie, za co przepraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 #278353 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Komenda viewdemo u mnie nie działa, musiałem oglądać na playdemo, więc czasu nie widziałem, lecz domyślam się że chodzi o akcję w okienku (udała się, nie? ;D). Myślę że wygląda to tak przez lagi od strony autora demka, których ciężko nie zauważyć oglądając je. Mimo wszystko, ja wiem, że jestem niewinny, lecz to już nie w mojej głowie czy ban zostanie czy nie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 20 Lutego 2015 #278355 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Nie miałem lagów w momencie nagrywania demka, mogłem rzeczywiście nagrać dłuższe demo, jednak nie chciałem by ludzie na serwerze całkiem uciekli ponieważ runda chyliła się ku końcowi. Zostawy demo do oceny ubt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 #278357 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Gracz otrzymuje UB , gra na słuch + farcił przy strzłach w głowę ( full auto ) + demko lagowało podczas jego dotwarzania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 #278358 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi