Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 #278230 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Witam! jest tutaj ktoś rangą wyżej bądź min. szeryf, kto mógłby mnie wyboostować ? W dużej mierze zależy to z kim i jak grasz do jakiej rangi Cię przydzieli. Mam konto z szeryfem, po prostu gram na drugim koncie. Nie jestem słaby więc nie będę zamykał jeżeli ktoś chętny mi pomóc, bardzo proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278417 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Problemy i pytania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Marca 2015 #283481 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Brak zainteresowania tematem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Marca 2015 #283483 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi