Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 #278109 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Za kazdym razem gdy wchodzę na serwer to pojawia się komunikat o ściąganiu codmodowych dzwięków, ale owe dzwięki w ogóle nie chcą mi się pobrać i w efekcie musze dlugo czekać przed wejściem (bo chyba następuje próba pobrania ich) na serwer, a jak już wbije to mam utrudnienie, bo nie wiem czy np. ktoś wezwał predator missle itd. (po prostu brak dzwięku). Mam prośbę o wysłanie mi paczki tych dzwieków i podanie sciezki do ktorej mam je wkleić. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Lutego 2015 #275859 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Skoro próbuje Ci pobrać przy każdym połączeniu tzn że te dźwięki nie są wgrane do ftp serwera. Dopóki ktoś ich tam nie wrzuci, będzie każdemu z osobna próbowało je pobrać (plugin chce Ci dostarczyć plik, którego nie masz, lecz w praktyce nie może tego zrobić ze względu na jego brak w ftp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Lutego 2015 #279323 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Pliki są poprawnie wgrane. Zostały one wgrywane przy sieciowym konkursie sieciowym na nowe rs. Jest masa nowych graczy i nikt nie ma takiego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Lutego 2015 #281989 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi