Cthulhu2 Napisano 20 Lutego 2015 #278083 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 @SzamaNeq [P] Jak masz na imię? [O] Daniel [P] Jak dostałeś się na MH? [O] August mnie zaprosił @Kristo [P] Dlaczego masz taki nick ? [O] Podoba mi się [P] Kiedy bierzesz ślub ? [O] Jak kupię bierzmowanie [P] Ile chcesz mieć dzieci ? [O] 2-3 [P] Jak poznałeś Desire ? [O] Przez forum [P] Gdzie mieszkasz ? [O] W Leicester [P] Ile masz lat ? [O] Jeszcze 27 [P] Masz kochankę [O] Nie [P] Jakie to uczucie być Adminem Technicznym [O] Nie wiem, już nie jestem [P] Ile potrafisz najwięcej piw wypić w jeden wieczór ? [O] ... ponoć wypiłem 20, ale nie wiem.. nie pamiętam Urodziny kuzyna.. To tylko domysły i liczenie puszek, nie wiadomo jak to było. [P] Lubisz wódkę ? [O] Lubię, ale nie mogę pić [P] Chcesz mieć rodzinę ? [O] Chcę [P] Jakim cudem masz konto od 10 lutego 2015 roku i masz 407 postów ? [O] Szybko piszę @Wandi [P] kogo byś wyrzucił z MH jakbyś mógł ,oprócz mnie ? [O] Danke [P] Czy jesteś szczęśliwy z panią grafik ? [O] Pewnie [P] ile masz lat ? [O] 32 [P] gdzie pracujesz ? [O] Złodziej pełen etat [P] czy lubisz swoją prace ? [O] Uwielbiam [P] Czy to prawda, że w okresie burzliwej młodości stylizowałeś się na Jasia Fasolę? [O] Nadal przechodzę burzliwa młodość [P] W swoich gifach ukazałeś już aquaxa i Malu, kto jest następnym celem? [O] Poluje na N-tego oraz Livo [P] Czy to prawda, że twój nick wziął się z afrykańskiej wioski "Kulululu"? [O] Nie wiem czym kierował się autor książki który wymyślił ta postać, ale kto wie.. kto wie.. [P] To ty odpalałeś szluga od tęczy w Warszawie?' [O] Raczej nie, ponieważ nie pale No i jedno takie poważniejsze. [P] Jak ci się wiedzie z Marleną? [O] Elegancko [P] Kiedy kupisz mi Terrarie [O] Jak wytatuujesz sobie akumulator na lędźwi, ze strzałką w dól i napisem ladować tutaj @Lesto [P] To jak w końcu pachnie ta tęcza? [O] Nie wiem, mam chroniczny katar sienny [P] Dalej nie wiem co się stanie jeśli się okaże, że nynek to nie nynek tylko ktoś z Wenus [O] Wtedy okaże się ze nynyek to kobieta lub transwestyta, ponoć z Wenus pochodzą kobiety [P]Jak dają to ..., a co robić jak biją? [O] Jak dają to znaczy trzeba uważać, a jak bija to przyjąć wpierdziel a później wyłapywać po kolei [P] Poprzedniczka nie odpowiedziała: Jeżeli Jaś obszedł jezioro to jezioro zostało ... ? [O] okrążone @555_dni [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do... ...Jednego z dziesięciu? dzejki ...MMA? Livo, ponoć lubi parter z facetami ...Trudnych Spraw? Siebie ...Warsaw Shore? Malu - żeby ich tam bil jak robią wiochę ...Rolnik szuka żony? Alexe [P] Dlaczego jesteś ciapkiem? [O] Bo raz wychodzi, a raz nie [P] Dlaczego Mateuszek jest Mateuszkiem? [O] Utknąłem nad tym pytaniem na długo... i nadal nie wiem co odpisać [P] Kiedy kręcimy wałki? (szukam cały czas żuli...) [O] Jak tylko znajdziesz odpowiednia ilość tych wartościowych ludzi [P] Jesteś ze mną szczęśliwy? [O] Tak [P] Jeśli miałbyś do wyboru szczęście czy pieniądze, co byś wybrał? [O] Pieniądze, szczęście można kupić [P] Jak miał na imie mój chomik? [O] Nygus [P] Dlaczego tak często mi dokuczasz? [O] Ja tylko wyrównuję rachunki [P] Jeśli byś miał dostać jakąś rzecz, to co by to było? [O] Cullinan [P] Jaką magiczną moc byś chciał posiadać? [O] Przewidywać przyszłość [P] Dlaczego mówisz na obkoło a nie na około? [O] 6 z polskiego zwalnia z poprawnej polszczymy [P] Jak masz na drugie imię? [O] No co ty Marlena! Nie wiesz jak masz na drugie ?! [P] Czemu no life`isz w heartstone`a? [O] Bo w porównaniu do terarri, tutaj przypadkiem sobie całej chaty dynamitem nie rozwalę [P] Twoja ulubiona bajkowa postać? [O] Daimos [P] Dlaczego mówisz na mnie mała? [O] Bo masz 1,50cm w kapeluszu i na obcasach [P] Wolisz jak Cię pstrykam w czoło czy jak gilgotam po stopach? [O] Nie powiem, bo to wykorzystasz [P] Masz jakąś fobię? [O] Nie [P] Co jest dla Ciebie ważniejsze wygląd czy charakter? [O] Oczywiście ze charakter.. Larwa z czasem może się przerodzić w coś pięknego; chama i idiotę w kogoś wartościowego nie zamienisz.. [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Odwdzięczyć się dziadkom [P] Jest coś, czego żałujesz? [O] Tak, tego ze przestałem trenować pływanie. [P] Czemu jesteśmy tacy świrnięci? [O] Chemia [P] Dobrze się ze mną dogadujesz? [O] Doprowadzasz mnie czasami do wrzenia, ale tak musi być [P] Kogo lubisz na tej sieci? [O] augusta, livo, "Matisia", "Mateuszka", malu (Ahh ta pozycja za domkiem ;>), karoline, alexe, exo, moja nyge sparka, morderce, slodkiego, freza (ale malo gada i ten filmik mmmm ;P ;/), proxa, andzelike aquaksową oraz kilka innych osób które na chwilę obecną nie mogę sobie przypomnieć [P] Co lubisz robić gdy masz wolny czas? [O] przeglądać książki które bym chciał kiedyś przeczytać [P] Czemu nie robisz sobie herbaty w normalnej szklance tylko w półlitrowej miarce? [O] tak wygodniej [P] Czy żałujesz, że mnie poznałeś? [O] Nie [P] Czemu mnie dźgasz jak nie chce zrobić tego co chcesz? [O] Jakoś muszę cie zmobilizować @Malu [P] ulubiona gra? [O] Final Fantasy 8 [P] która z obecnych rang sprawia Ci największą przyjemność? [O] zarejestrowany [P] pojawicie się z Marlenką na zlocie? [O] pewnie [P] ulubiona dyscyplina sportowa? [O] plywanie @Edit: Livo masz rację zapomniałem nominować, ale za to że byłeś pierwszy.. to nominuje Ciebie A więc następna osoba to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 20 Lutego 2015 #278089 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 A kogo nominowales? Ogolonie gupio wyszlo! Gamon! ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 20 Lutego 2015 Autor #278091 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 A kogo nominowales? Ogolonie gupio wyszlo! Szykuj się na spowiedź, bo cie tak przepytam HAHahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 20 Lutego 2015 #278092 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 A kto następny:} Plusik + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 20 Lutego 2015 #278127 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Spoko wyszło, + leci ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 20 Lutego 2015 #278142 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Nie zgodziłabym się z kilkoma odpowiedziami ale dobra Fajnie mój łobuziaku ;* + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 20 Lutego 2015 #278193 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 fajnie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Lutego 2015 #278293 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Ani mi się waż pijerunie. No i masz u mnie minusa za ten wczorajszy turniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 20 Lutego 2015 #278309 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 O ch chodzi z tym filmikiem, nikt mi dalej nie powiedzial xdd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 20 Lutego 2015 Autor #278317 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 O ch chodzi z tym filmikiem, nikt mi dalej nie powiedzial xdd. I nikt ci nic nie powie, bo to tajemnica zlotu MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 20 Lutego 2015 #278329 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Pozycja za domkiem to taka mała niespodzianka, chciałem wszystkich zaskoczyć a jak zwykle pokazałem się z "dupy" strony;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278430 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Dlaczego raz piszesz, że masz 27 lat, a drugi raz 32? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Lutego 2015 #278993 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi