Camper321 Napisano 5 Marca 2016 #406143 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Nick: Camper Wiek: 16,5 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre byłem już adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: już będzie 6 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ byłem już adminem więc kto inny.Gram sobie w nocy a wtedy brakuje adminów więc właśnie się zgłaszam na Nocnego Admina :D Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godzinki Kontakt:GG,FB,Skype Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Camper/80.72.40.110:27027/ PS:przepraszam za drugie Podanie złapałem Laga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 5 Marca 2016 #406189 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Na Nie: Konto do podania Samo podanie napisane jest na odwal, w niektórych podpunktach powinieneś się rozpisać, napisać coś o sobie, zabrakło tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 5 Marca 2016 #402657 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Nie ma takiej opcji. -Twoja aktywność przez ostatnie 30dni leży. -Mało osób Cię zna. -Co do amx to też w to wątpię +kontakt +wiek Gracz Camper miał stema, Ty masz NS. On dostał perma za próbę oszustwa i czitowanie. Coś mi tu nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaMiKo <3 Napisano 5 Marca 2016 #406238 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Jestem na nie! Ponieważ gracz "Camper" Jest wulgarny i na 100% nie dał by dobrego przykładu innym graczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 6 Marca 2016 #406315 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Na nie Nie kojarze Cie Daj sie poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 6 Marca 2016 #406330 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Jestem na nie: - mało znany -konto pod podanie -słaba aktywnosc -daj się poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik bejbe Napisano 6 Marca 2016 #406359 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Na nie: - nie znam Cie - daj się poznać graczom - ns - amx do sprawdzenia + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 6 Marca 2016 #406368 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Na NIE -Nie znam cie -brak aktywnosci rowniez na U@ -lamanie regulaminu -Amx watpie ze znasz na 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 6 Marca 2016 #406519 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nie spełniasz wymagań min. aktywność oraz kultura. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi