Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> mam problem z ss nie ma ich w cstrike

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam problem szukałem w cstrike nie ma nawet próbowałem z halflife tez nie działa proszę o pomoc 

Napisano

Szukaj w mój komputer i w wyszukiwanie wpisz halflife, jak tam Ci nie wyskoczą ssy to po zabawie.

Wiem ze nie mój temat, ale chciałem pomóc.Mam nadzieje ze nie otrzymam ostrzeżenia.

Pozdrawiam

Napisano

Napisałeś , na sb że nie wiesz skąd wziąć wzór dlatego odpowiadam na Twoja wiadomość z SB .

Uzupełnij poniższy wzór edytując pierwszy post .

Twój nick podczas grania:

Godzina, data zdarzenia:

Mapa:

Link do screenów:

STEAM_ID / IP:

PRZY WRZUCANIU SS'ÓW PROSIMY O KORZYSTANIE Z HOSTINGU http://www.zippyshare.com/. Z GÓRY DZIĘKUJEMY.

Napisano

Twój nick podczas gry: maxio

Godzina, data zdarzenia: gdzieś tak o 23

Mapa: eldorado 

STEAM_ID / IP 192.168.0.2

dostałem bana jak sprawdziłem na mapie de_dust i to pod nickem figter czy cos takiego ja takiego nicku nie uzywam ja uzywam maxioo nwm czemu dostałem bana ale prosze o odblokowanie

Napisano

NA nicku który podałeś we wzorze nie ma bana , jest tylko na nick maxiorek2pl | CXI nw czy to ty .

A druga sprawa na IP Twoim"188.95.28.3" jest ban z 15.02.2015 na nicku fighter .

Napisano

ten maxiorek  to nie ja a ten fighter to nie ja ja z takimi nickami  nie gram ja gram maxio od poczatku 

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...