Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 #277513 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Witam , dostałem nie słusznego bana za teoretyczne "Czitowanie" ... Zawsze gram uczciwie i nie lubię ludzi i na wspomagaczach i sam tym bardziej ich nie używam ze względu psują gre i mam Steam. Tu wydruk z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1125110777' [AMXBans] Your IP: '89.231.119.44' [AMXBans] ======================================= Proszę coś zrobić bo naprawdę nic nie miałem po prostu umiem grać ... bo już z 5 lat gram w CS:1`.6 i CS:GO. Serwer FFA to było , na nick Skur3^^bYk Z góry dzięki za poświęcenie mi czasu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Lutego 2015 #277540 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odpracowanie ostrzeżeń z forum i banów z serwerów" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 #277546 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Na tym IP jest aktywny ban z 15.02.2015 nick również się zgadza . Jeżeli jednak to nie ty grałeś to zapraszam admina .Meli z dowodami za dzisiejszego bana. Czas 24h. EDIT: Demko jest zdecydowanie za krótkie widać 2 akcje modelowe ale to za mało na bana , mogłaś nagrać trochę dłuższe demko . Gracz otrzymuje niestety UB , a Ciebie @.Meli proszę o nagrywanie dłuższych demek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 19 Lutego 2015 #277776 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Dla mnie miałeś wh http://www41.zippyshare.com/v/2jumBjxG/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 #277851 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi