Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 #277481 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Nick: Skillowsky Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore, prowadziłem własny serwer. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 4-5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Mam dużo wolnego czasu, na serwerze gram od kilku godzin lecz nadrobię czas, gracze odchodzą z powodu dużej ilośći graczy grających na wspomagaczach typu wh, myślę że się przydam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6 godzin Kontakt: gg: 50642281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 19 Lutego 2015 #277522 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Spędź na serwerze wymagane 30 godzin, popraw aktywność na forum i spróbuj za dwa tygodnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi