Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 #277412 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: cotozakot (ostatnio) Godzina, data zdarzenia: - Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: 178.42.198.174 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : [-BHZ-] Henry [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 178.42.198.174 ' [AMXBans] ======================================== Nie mój nick, moje IP (przynajmniej póki co, bo mam zmienne), dodatkowo gram na steamie, a grałem np. wczoraj w nocy. Proszę o odbanowanie IP, póki co sobie zmienię, ale wolę nie mieć bana jeśli kolejny raz ono mi się trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 #277413 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Jeżeli nie Twój nick to wystarczy że zmienisz IP i będziesz mógł normalnie grać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Lutego 2015 #255714 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Sprawa wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Lutego 2015 #277415 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi